Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali trikovi

Želite izgled punih usana? Ništa lakše uz ove tri 'stvarčice'

crvene usne
Foto: Thinkstock
06.02.2014.
u 23:56

Centar samih usana ostavite svjetlijim i na njega nanesite sjaj!

Ukoliko želite da vaše usne izgledaju punije, sve što vam je potrebno su tekuća podloga, olovka za usne u boji prirodne nijanse vaših usana i prozirno sjajilo.

Usne neutralizirajte tekućim puderom kako bi stvorili podlogu za nanošenje olovke za usne. Dobro naoštrenom olovkom počnite iscrtavati donju usnu i krenite od centra prema vanjskim kutovima. Gornju usnu također počnite iscrtavati od centra i vrhove oblikujte po želji, pa zatim lagano spuštajte linije prema krajevima i spajajte ih s linijama donje usne.

Vanjske kutove usana počnite sjenčiti prema unutra tako da vanjski kutovi ostanu tamniji u odnosu na sredinu usana. Ovdje ne morate biti suviše precizni jer ćete poteze olovke kasnije ublažiti četkicom za usne.

Centar samih usana ostavite svjetlijim i na njega nanesite sjaj!

>>Isprobajte ovaj recept za čokoladni balzam za usne

>>Crveni ruž ne podnosi pogreške: Evo kako ga nanositi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije