Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj lako

Želi se razvesti od muža zbog njegove loše osobne higijene: 'Sram me je'

shutterstock
02.11.2023.
u 10:30

'Prestao se brijati, samo povremeno pere zube, nokte na nogama nikad ne čisti i ne reže'.

Jedna je 52-godišnja žena za The Sun priznala da se srami kad ljudi saznaju da je u braku sa svojim mužem (60) jer jako smrdi. 'Ne tušira se niti pere i svaki dan nosi istu odjeću. Upravo sam na točki da zatražim razvod', priznala je i dodala kako su u braku 25 godina.

'Nikada nije previše mario za osobnu higijenu - rekao je da je dovoljno jedno kupanje tjedno i da je dezodorans za djevojke, ali u posljednjih nekoliko godina postalo je puno gore. Prestao se brijati, samo povremeno pere zube, nokte na nogama nikad ne čisti i ne reže. Smrdi po ustajalom znoju i mokraći', dodaje.

VEZANI ČLANCI: 

Sve ovo dovelo ju je do toga da odbija spavati su istoj sobi s njim: 'Muka mi je od ideje da imamo seks. Ne izlazimo više jer ne mogu s njim u javnost. Izgubila sam pola prijatelja. Kad nešto kažem, on pristane na tuširanje, ali onda se vrati istim prljavim navikama'.

Stručnjakinja za odnose, Deidre, proučila joj je da je njen muž možda depresivan, zbog čega više ne brine o higijeni. 'Recite mu koliko ste zabrinuti i da osjećate da je vaša veza ugrožena. Pitajte ga muči li ga nešto i ponudite mu termin kod liječnika opće prakse', dodala je.

Je li loša osobna higijena razlog za razvod?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije