Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajka uživo

Zavirite u čudesan božićni svijet obitelji Salaj!

božićna bajka obitelji salaj
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/23
25.12.2014.
u 14:13

Znatiželjnici iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, posjećuju imanje obitelji

Obitelj Salaj svoje je imanje ove godine ukrasila s milijun i petsto tisuća lampica povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Znatiželjnici iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, posjećuju imanje obitelji.

Ove godine motiv Zlatka Salaja i njegove obitelji su simpatični Štrumfovi.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

>>I ekipa uglednog portala Mashable oduševljena Božićnom pričom obitelji Salaj

>>Bajkovita 'Božićna priča' na imanju obitelji Salaj ukrašena je s čak milijun i pol lampica

Komentara 6

DY
dynasty1402
17:40 25.12.2014.

Boze dragi!!! Pa zar vi mislite da tih milijun predivnih lampica svijetli na zrak??? Nedavno sam bio i predivno je. Preko 500 automobila i 40-tak utobusa iz cijele Hr i šire bilo je tamo taj dan. Upoznao sam i vlasnika, čovjeka koji ima preko 70 godina i koji cijelu godinu sa svojim bližima radi na tom ukrašavanju da bi mjesec i pol to dao svima na uživanje. Samo struju plaćaju desetak tisuća EUR a, a gdje su svi ostali troškovi .Cijena od 30 kn je stvarno minimum, malo vise od kutije cigareta, tako da ako vam je to skupo..... Zato obitelji Salaj posebno a i svim drugim širokogrudnog ljudima dobre volje sretan i čestit Bozic!!!!

MM
Mina Marina
15:09 25.12.2014.

Zašto nitko nikad ne objavi koliko košta ulaz u taj "čudesan svijet"? Koliko se svake godine o tome piše i sve televizije poslikavaju, a nitko ne kaže: hej, ljudi, kad dođete tamo, morate platiti! - Većina ljudi misle da ti Salaji to rade vlastitim novcima, kako bi razveselili djecu! Ali, nije baš tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije