Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zašto je toksičnost jetara kriva za nastanak tvoje masnoće?

Tea Burner
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
14.06.2016.
u 08:45

Nemate energije, osjećate se umorno ili napuhnuto? Nikako ne možete izgubiti na težini? Vrijeme je za detoksikaciju tijela. To je prirodno čišćenje i hranjenje tijela iznutra prema van, koje pridonosi uklanjanju toksina.

Detoksikacija znači čišćenje tijela. Njome iz tijela, a posebno jetara kao ključnog organa u tom procesu, uklonimo toksine. Toksine ćemo ukloniti i kroz bubrege i kožu.

Zašto su toksini u vašem tijelu loši?

Toksini mogu imati negativne učinke na naše tijelo, što se može pokazati u visokom krvnom tlaku, povišenom kolesterolu, depresiji, glavobolji, lošem raspoloženju, alergijama, dobivanju kilograma i nakupljanju masnoće, podočnjacima i zbunjenosti.

Dokle god toksini ostaju u tijelu, teško ćemo išta promijeniti. Možda je sada vrijeme za pozitivne promijene.

Detoksikacija ima važnu ulogu za tijelo, jer:

Kako početi s detoksikacijom i sagorijevanjem masnoća?

  1. Prvo smanjite unos toksina kao što su alkohol, kava, cigarete, šećer i zasićene masnoće. Dobro je smanjiti korištenje kozmetike i proizvoda za domaćinstvo (deterdženti, dezodorans...), koji sadrže kemijske sastojke. Dobro ih je zamijeniti prirodnom ili organskom alternativom.

  2. Druga važna točka je kontrola stresa. Hormoni stresa u većim količinama ispuštaju toksine i usporavaju detoksikaciju.

  3. Opustite se uz jogu, šetnjom u prirodi, rekreacijom i mirnijim životom.

  4. Najvažniji je dio detoksikacije unos ispravne hrane i tekućine u tijelo. Evo nekoliko savjeta:

1 do 2 šalice čaja TeaBurner dnevno za sljedećih 20 dana pridonosi čišćenju tijela i gubitku kilograma. Prirodno bilje za vaše tijelo! Želite li jednostavnu promjenu i odlično raspoloženje?

>> Klikni ovdje za BESPLATNU DOSTAVU čitateljima.

Napravite detoksikaciju sami i uključite automatsko sagorijevanje masnoća!

Kada preopteretite svoje tijelo toksinima i štetnim tvarima, to loše utječe na vaše organe. Toksična jetra preopterećena je detoksikacijom, stoga ne pomaže kod probave masnoće.

I što se događa? Jetra počinju odlagati masnoće i kolesterol natrag u krvotok, a to vam onemogućuje gubitak kilograma.

Dakle, kada očistite jetra, tijelo će početi sa sagorijevanjem masnoća. Kalorije će se promijeniti u energiju umjesto u masnoću.

Najjednostavniji recept za to je, prema našem mišljenju, redovito pijenje vode u dovoljnoj količini, zdrava hrana i pijenje čaja TeaBurner koji sadrži kombinaciju bilja koju su pozorno odabrali njemački stručnjaci za biljke i čajeve.

Svi sastojci čaja TeaBurner prirodni su i pomažu pri detoksikaciji tijela, ubrzanju metabolizma, postizanju dobrog raspoloženja i odlične energije. Korisnici ga uspješno upotrebljavaju za sagorijevanje masnoća i uklanjanje viška kilograma.

Otkrivamo 20-dnevnu jednostavnu i brzu detoksikaciju kod kuće s kojom možete izgubiti mnogo kilograma. Neka vaše tijelo UKLJUČI AUTOMATSKO SAGORIJEVANJE MASNOĆA.

Vodite brigu o svom tijelu i time ispunite svoje želje jednostavnije nego ikad. Učinite nešto za sebe i počnite danas. Jednostavno mršavljenje i detoksikacija u 4 koraka! Poboljšajte potrošnju rezervne energije akumulirane u obliku masnoće, sačuvane u tijelu.

Svim čitateljima omogućujemo BESPLATNU POŠTARINU, zato požurite i iskoristite ovu priliku.

Recite NE tabletama

Recite NE neprirodnim namirnicama

Recite NE umjetnim dodatcima i sličnim proizvodima koji više štete nego pomažu tijelu.

Želimo svima čitateljima jednostavno, zdravo i brzo mršavljenje uz prirodan vrhunski čaj Tea Burner, odabran od njemačkih stručnjaka.

Provjerite ove prirodne sastojke i mišljenja korisnika čaja TeaBurner ovdje >> KLIK

Napravite nešto zdravo i korisno za svoje tijelo – za bolje sutra.

Želite prijaviti greške?