Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio čekati

Zaprosio djevojku na noć kad im je izgorjela kuća, nakon što je spasio prsten: 'To je prava ljubav'

Facebook
23.09.2021.
u 14:27

Htio ju je zaprositi u njihovom zajedničkom domu, ali kada mu je požar promijenio planove, odlučio je iskoristiti najbolje iz situacije i zaprositi je na pločniku ispred

Sean Matthews namjeravao je zaprositi svoju djevojku Kellie Stanley u njihovom zajedničkom domu u čast godišnjice useljena, no njegovi su se planovi promijenili nakon što im je imovina uništena u požaru 4. rujna, piše Daily Mail.

Par je te subote bio na večeri kada su oko 18:30 primili poziv od susjeda koji im je rekao da im gori stražnja terasa. Sean i Kellie odmah su se zabrinuli za sigurnost svog 13-godišnjeg psa, Memphisa, no, na sreću, toga dana ostavili su otključana vrata na garaži. Dok su jurili iz restorana, njihovi susjedi spasili su psa iz garaže te ugasili plinske vodovode kako bi spriječili potencijalnu eksploziju dok su čekali da vatrogasci stignu na mjesto događaja.

Foto: Facebook Leo Nicolier

“Samo znanje da su se naši susjedi okupili i spasili našeg psa te pokušali spasiti naš dom, ne možete to opisati riječima. Mi smo bili oko 10 minuta od kuće i već smo mogli vidjeti dim i vatru”, ispričao je Sean.

Paru je nakon gašenja požara dozvoljeno da se vrati u svoju kuću kako bi provjerili mogu li spasiti bilo što od požara. Dok su izgubili gotovo sve što su posjedovali, Kellie je pronašla svoju Bibliju, dok je Sean uspio pronaći zaručnički prsten koji je potajno spremio u sef. Nakon svega što su prošli te noći, bio je obuzet željom da je zaprosi odmah, što ona uopće nije očekivala,

“Sean nas je samo okupio na prilazu na kraju noći kako bismo održali govor i zahvalili svima što su bili uz nas. Dok je držao govor, u glavi sam pokušavala smisliti što ću reći.  No, tada se cijeli govor promijenio, a on je počeo pričati o tome kako smo započeli i kako smo prošle godine izgradili ovu kuću", objasnila je Kellie.

Sean je rekao da je odlučio zaprositi Kellie te noći jer je htio izvući najbolje iz te loše situacije, rekavši kako je zahvalan što su na sigurnom i što je Memphis spašen.

“Njezina obitelj je bila tamo, kao i naši prijatelji i susjedi. Znao sam da će to biti zadnji put za duže vrijeme kada ćemo svi zajedno moći biti u našem domu i snažno sam osjećao da želim otići s njom kao sa svojom zaručnicom”, ispričao je Sean.

Vatrogasna postrojba još uvijek istražuje što je izazvalo požar, ali paru je rečeno da vjerojatno ne bi preživjeli da su spavali jer se njihovi alarmi za dim nikada nisu uključili.

Novo zaručeni par naizmjenično je odsjedao u hotelu i s članovima obitelji prije nego što se smjestio u kuću prijatelja. Planiraju se u listopadu preseliti u stan, gdje će živjeti dok im se kuća ne obnovi. Njihova susjeda Amanda Mangum pokrenula je GoFundMe kako bi im pomogla u obnovi nakon što su izgubili sve što su posjedovali.

“Ljudi ne znaju što reći. Kažu: ‘Žao mi je što ste izgubili kuću, ali čestitam.’ I mi se osjećamo isto, ali svakako nam je promijenio noć i napravio nešto pozitivno od toga umjesto da se usredotočimo na tragediju”, zaključila je Kellie.

Vodeći uzrok smrtnosti u Hrvatskoj su bolesti koje se mogu prevenirati u gotovo 80 posto slučajeva:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:32 24.09.2021.

Svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije