Žao vam je svaki dan bacati kruh? S ovim jednostavnim savjetom će ostati svjež puna dva tjedna!
Kako se na kruhu ne bi nakon par dana stvorila plijesan, morate napraviti dvije stvari; izrezati rupe na vrećici i držati ga u hladnjaku.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne stavljam kruhek u nikakvu plastičnu vrečicu, ako več hoču onda papirnatu vrečicu( škanicl) ili bez ikakve vrečice i ne pokvari se, malo se i posuši ali i to je zdravo.