Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Zanemario je dogovor s djevojkom pa mu se osvetila. Pogledajte zašto mu se svi smiju

Stephen Hall, mladić kojemu se djevojka osvetila make-upom dok je spavao
Screenshot/YouTube
18.05.2017.
u 13:20

Ljuta i razočarana, Natalie je smislila način kako će mu se osvetiti.

Dvadesettrogodišnja Natalie Weaver imala je dogovor za subotnji izlazak sa svojim dečkom Stephenom Hallom. No, on je to izignorirao i ostao s društvom sve do jutra, točnije do 06 h u nedjelju. Nije bio raspoložen za zajedničko vrijeme s Natalie.

Otišao je odspavati sat vremena oko 13 sati, prije nego zajedno iziđu oko 16. No, Stephen nije imao snage držati oči otvorene te su se ubrzo vratili kući. Ljuta i razočarana, Natalie je smislila način kako će mu se osvetiti. 

Dok je spavao, uzela je u ruke svoj make up koji ima i odlučila da će joj lice njenog partnera poslužiti za njenu make up - igru. 

 

Stephen se probudio oko 4 sata ujutro i počešao se te s eiznenadio kada je primjetio da ima umjetne, duge nokte na rukama. Mislio je da sanja i bio je potpuno zbunjen. Panika je uslijedila kada je shvatio da će morati na posao s takvim noktima. 

Cijeli proces "uljepšavanja" trajao je više od tri sata. Video i fotografije je Natalie objavila na društvenim mrežama, a Stephen se u konačnici nije naljutio na svoju djevojku. Rekao je kako je bio jako iznenađen da mu se djevojka osvetila jer inače mu samo potiho nešto prigovori . 

Sada će, kaže, morati ipak biti oprezniji da joj ne bi opet pala na pamet ideja za neku osvetu. 

Komentara 1

OF
oficir69
14:23 18.05.2017.

tako našminkat peđu bilio bi ludo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije