Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na gala večeri u Arsenalu
Povratak na članak

Zadrani i gosti festivala uživali u ribljim specijalitetima, vinima Nihashijevim cvjetovima u ledu

'Hrvati su bili naviknuti na hranu koja se peče ili priprema na drukčiji način, pa je trebalo vremena naviknuti ih na ovakav način pripreme tune i ribe', kazao je chef Mochizuki

Komentari 2

Avatar arba_arba
arba_arba
12:07 04.02.2018.

Vrime je da se malo vratimo moru i mediteranu ( kulttura hrane) pa makar i preko Japana. inace su Hrvati postali skloni svojim istocnim susjedima. Vrhunac kulinarije je peceni masni odojak i litra sljive uz dobru cajka-mjuzu

VL
OV
Ovozemaljski
12:40 03.02.2018.

Cestitke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.