Zadrani i gosti festivala uživali u ribljim specijalitetima, vinima Nihashijevim cvjetovima u ledu
'Hrvati su bili naviknuti na hranu koja se peče ili priprema na drukčiji način, pa je trebalo vremena naviknuti ih na ovakav način pripreme tune i ribe', kazao je chef Mochizuki
Komentari 2
OV
Cestitke!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Vrime je da se malo vratimo moru i mediteranu ( kulttura hrane) pa makar i preko Japana. inace su Hrvati postali skloni svojim istocnim susjedima. Vrhunac kulinarije je peceni masni odojak i litra sljive uz dobru cajka-mjuzu