Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zablistajte uoči Nove godine

15.12.2008.
u 10:32

Nova godina kuca na vrata, a svakoj je ženi cilj da na Silvestrovo zablista posebno lijepa. Zato je cijeli prosinac vrijeme za brojna druženja i zabave na kojima žena trebate zablistati. Kako biste u Novu Godinu ušle zaista zadovoljne sobom i svojim izgledom, posjetite nas u Slima Belli.

Očekuju vas kraljevski tretmani i revolucionarni uređaji za mlađi i zdraviji izgled kože!

Fotopomlađivanjem kože lica revolucionarnim otkrićem – svjetlosnom led terapijom koja ostvaruje rezultate vidljive već nakon samo jednog tretmana. Riječ je o najučinkovitijoj terapiji protiv starenja s kojom možete postići mlađi i ljepši izgled lica bez kirurškog zahvata ili posezanja za kemijskim supstancama, koje se, primjerice, koriste u raznim vrstama dermoabrazije.

Naime, LED (light emitting diodes) tehnologija najnovija je metoda koja se koristi za pomlađivanje, mršavljenje, liječenje i zacjeljivanje. Najvažniji efekt LED tehnologije je fotomodulacija, tj. stimulacija staničnih procesa putem svjetla određene valne duljine. Nijedna druga tehnologija za pomlađivanje kože nema izražen ovaj efekt rasta i obnavljanje stanica. Ubrzanjem razvoja i obnove stanica koža poprima i zadržava mladenački izgled.

Svjetla koja se koriste nemaju nikakav štetan utjecaj na zdravlje za razliku od UVA i UVB zraka. Slima Bella daruje tri paketa za tri čitateljice. Prva nagrada je 1 x piling lica + 5 x Beuty Gold tretman + 5 x vakuum lica (vrijednost 2850 kn). Druga nagrada je 1 x piling lica + 3 x Beuty Gold tretman + 3 x vakuum lica (vrijednost 2.350 kn), a treća nagrada je 1 x piling lica + 1 x Beuty Gold tretman + 1 x vakuum lica (vrijednost 650 kn).

Jedna od ovih nagrada može biti vaša ako pošaljete SMS s ključnom riječi SLIMABELLA i svojim podacima na broj 61516. Cijena je 0,84 kn (s PDV-om), a igra traje od subote, 13. prosinca, u ponoć do ponedjeljka, 15. prosinca, u podne.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije