Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna nezgoda

Zabava otkrivenja spola djeteta pošla po krivu pa nasmijala mnoge: 'Čestitke na bebi i na štrumfu'

TikTok
15.05.2024.
u 16:30

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege

Bilo da planirate događaj ili samo obavještavate vaše voljene o tome licem u lice, otkrivanje spola uzbudljiv je dio trudnoće. Poput mnogih ponosnih budućih roditelja, i ovaj je par s uzbuđenjem podijelio vijest sa svojim najdražima. Ipak, jedan je gost na kraju dobio više od dobrih vijesti.

Zapravo, žena je postala viralna nakon što je neuspješno otkrivanje spola podijeljeno na TikTok-u prošlog tjedna, a urnebesni video pogledan je više od 31 milijun puta. Izvorno objavljen od strane TikTok korisnika @donnaleilani, video počinje uzbuđenom mamom i tatom koji stoje ispred svojih voljenih prije objave, piše The Sun. 

VEZANI ČLANCI:

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege. Na spravama za tjelovježbu bili su pričvršćeni paketi napunjeni bojom u prahu, koji bi pri padu pukli. Dok su svi gledali, soba se ispunila plavim prahom dok su mama i tata slavili. Dok su svi navijali, vidi se da je jedan gost u desnom kutu prekriven bojom u prahu.

Drugi isječak čak bilježi šokiranu reakciju gošće dok se okreće prema kameri, sva prekrivena plavom bojom. Prekrivena od vrata naviše, očajnički pokušava obrisati prah s očiju, lica i kose. Čak se i prijatelji pokušavaju uključiti, a tada uzbuđena buduća mama shvaća što se dogodilo. Čak se odlazi i ispričati i zagrliti jadnog gosta, ali ne može zbog svoje krem ​​haljine.

@donnaleilani My Friends @lovelei Gender Reveal 😱 POV on her page and more videos of this party! 💕💙💖 Congratulations to our friends! 🥰🎉🎉🎉 #oahuhawaii #FriendlyLaughs #genderrevealparty #OopsieDaisy #GoodVibesOnly #TikTokFriends #tiktokviral #LaughterIsContagious #PositiveVibes #SmileAndLaugh #FunTimes #genderrevealfail #genderreveal ♬ original sound - Donna Leilani Dacanay

Nepotrebno je reći da je neuspjeh u otkrivanju spola nasmijao internet. U komentarima su korisnici TikToka pisali urnebesne komentare: "Čestitamo na dječaku i Štrumpfu." Drugi je dodao šokirani emotikon i zadirkivao ih: "Način na koji je pokušavala biti uzbuđena, ali se nastavila okretati prema vama je urnebesan."

Drugi nisu mogli prijeći preko mamine reakcije, a treći je napisao: “Mislio sam da će je buduća mama zagrliti jer se osjećala loše.” Neki su hvalili gošću, a četvrti su komentirali: “Sviđa mi se što nije napravila neku veliku reakciju i pokušala vam ukrasti trenutak.” 

Majka želi blizancima dati ista imena, ali tata se protivi: 'Ne odgajamo jedno dijete, moraju biti drugačiji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije