Znate li pripremiti savršen pire krumpir? Doznajte što radite krivo
Komentari 4
CI
Radim skoro isto kao ovaj recept samo što još dodam jednu kuhanu mrkvu
VN
Piše: ¨Prerano solite - Krumpir stavite u lonac s hladnom vodom. Kada voda proključa, tek tada dodajte sol¨. Zašto bi bilo pogrešno sol dodati direktno u krumpir, nakon kuhanja i odlijevanja vode? Ako se voda ne soli, ne zagađuje se okoliš, a i smanjuje se potrošnja soli.
AU
super recept
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Moze netko prevest na Hrvatskome.