Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački velesajam

Za samo dvadeset kuna na čak sedam proljetnih sajmova

velesajam
Renato Branđolica
07.04.2010.
u 12:50

Sajamovi turizma Crotour, hrane i pića Inga, Vinovita, sajam graditeljstva Tegra, strojeva Biam, te Obrtništvo i Zavarivanje održavaju se od 14. do 17. travnja.

Od 14. do 17 travnja posjetitelji Zagrebačkog velesajma za 20 kuna moći će razgledati čak sedam sajamskih priredbi; sajam turizma Crotour, hrane i pića Ingu, Vinovitu, sajam graditeljstva Tegru, strojeva Biam, te Obrtništvo i Zavarivanje. Proljetni sajmovi okupit će u osam paviljona, na 28.000 četvornih metara, sedamstotinjak izlagača iz 29 zemalja. Organizatori su se potrudili ponuditi obilje pratećih sadržaja, međutim kriza ih ne štedi. Samo na Crotouru umjesto lanjska 282 izlagača nastupa ih čak 150 manje. Na Vinoviti, pak, ove godine izostaju ponajveći; Agrokor, Kutjevo i Badel 1862. Predstavnici Zagrebačkog velesajma odgovaraju da uspjeh sajmova ovisi o interesu izlagača, a na novinarsko pitanje jesu li bili na nekom od sličnih sajmova u regiji kojima ide bolje uprkos krizi nije bilo odgovora.

Kako bilo, pogodnosti i zanimljivosti za posjetitelje neće manjkati. Vidjet će, među ostalim, prvi robotski sustav za asistiranje pri operacijama, čekaju ih kvizovi s atraktivnim nagradama, na Crotouru će u last minuteu moći rezervitari ljetovanje, a u vrijeme sajma po posebnim, sniženim cijenama moći će kupiti čak i - namještaj. Naime, nekoliko dana ranije, 9. travnja, otvara se u paviljonima 10 i 10a zamjenski prostor s trgovinama namještaja i opreme za dom. Na 10.000 četvornih metara bit će 22 trgovine, u kojima će se, recimo, 10. travnja sve prodavati uz čak 10 do 50 posto popusta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije