Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav ste tip?

Za pravilan odabir kreme za lice otkrijte kakvu kožu imate

Žena
Foto: Thinkstock
1/3
11.04.2014.
u 18:45

Normalna koža je gipka, bez pora, prištića i akni te ju se preporučuje dobro hidratizirati.

Ako niste baš sigurni koju biste kremu za lice trebali koristiti, najprije provjerite kojem tipu pripada vaša koža lica.

Normalna koža je gipka, bez pora, prištića i akni te ju se preporučuje dobro hidratizirati. Ne remetite njezinu uravnoteženu funkciju. Naravno, štitite je kremom sa zaštitnim faktorom. Masna koža obično pati od mitesera i prištića, pa koristite kreme na

bazi vode.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Suha koža lako se prepoznaje po boricama čak i kod vrlo mladih osoba. Ovoj je koži potrebna hranjiva krema s hidratantnom formulom. Osjetljiva koža je sklona alergijskim reakcijama i lako se iritira, pa je treba njegovati hipoalergenskim kremama na prirodnoj bazi.

Mješovita koža zahtijeva kombiniranu njegu, a najvažnije je čistiti je odgovarajućim tonikom.

>>Ove 4 voćne maske spas su za osobe koje muči masna koža

>>Koža vam je suha? Evo zašto morate paziti na hidrataciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije