Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Za malu svotu osvoji Toyotu" Jel ovo PR tekst za auto ili za optiku?

Ghetaldus optika
27.03.2024.
u 16:22

Odgovor na pitanje iz naslova je, naravno – oboje! Jer pred vama je jedinstvena nagradna igra koja privlači kako poglede tako i želju za osvajanjem vrijedne nagrade!

Privlačnost na prvi pogled, dizajn koji upada u oko i užitak koji će vidjeti svi oko vas, elementi su koji ovu nagradnu igru čine više nego vrijednu igranja.

Mehanika je super jednostavna, kupite bilo što iz ponude Ghetaldus optike u iznosu od 50 eura ili više, npr. naočale koje ste oduvijek htjeli ili su vam baš trebale, i sudjelujete u izvlačenju u kojem možete osvojiti Toyotu Yaris Cross Lunu, ali i 50 vrijednih poklon bonova u iznosu od 50 eura.

Nagradna igra je počela 15.3. tako da je pravo vrijeme da se uključite jer traje do 15.5.2024, a izvlačenje dobitnika je samo dva dana kasnije.

Kako se prijaviti? Jednostavno! Prvi korak je posjetiti web shop ili bilo koju od brojnih poslovnica Ghetaldus optike diljem Hrvatske (a na ghetaldus.hr možete pronaći baš sve prodavaonice u svim gradovima). Sljedeći korak je izabrati nešto iz široke ponude dioptrijskih i sunčanih naočala, kontaktnih leća ili možda krpica i sprejeva za čišćenje naočalnih leća, naravno uz pomoć Ghetaldusovih stručnjaka, optičara i optometrista. Svaka kupnja iznad 50 eura osigurava jedan unos u ovu atraktivnu nagradnu igru, a sve što trebate učiniti je ostvariti svoju kupnju i prijaviti se za sudjelovanje – slanjem poruke ili prijavom na web stranici.

Dolazak u Ghetaldus optiku odlična je prilika i da se uključite u Ghetaldus Loyalty program, pomoću kojeg ostvarujete dodatne popuste, a uz to članovi loyalty programa automatski sudjeluju dvostruko u nagradnoj igri (svaki račun ulazi 2x u nagradno izvlačenje).

Vidimo se na nagradnom izvlačenju 17.05.2024!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije