Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djeca i sport

Za bicikl i 2700, a role od 300 kuna

'Boy On Bike'
Foto: 'Taylor Hinton'
1/6
20.05.2013.
u 20:37

Iako su cijene kvalitetnijih i markiranih artikala prilično visoke, dobra je vijest što se gotovo svugdje mogu dobiti popusti od 20 ili 30 posto. Najviše će morati izdvojiti roditelji djece koja žele novi bicikl.

Svaka dječja aktivnost i te kako košta, a to dobro znaju roditelji. Unatoč tome djeci je teško zamisliti proljeće i ljeto bez vožnje na biciklu, romobilu ili nešto zahtjevnijim skateboardovima i rolama. Provjerili smo kakva je ponuda u domaćim prodavaonicama i kakve su cijene rekvizita za sportske aktivnosti.

Bicikli i do 2500 kuna

Iako su cijene kvalitetnijih i markiranih artikala prilično visoke, dobra je vijest što se gotovo svugdje mogu dobiti popusti od 20 ili 30 posto. Najviše će morati izdvojiti roditelji djece koja žele novi bicikl.

Cijene su bicikala za one najmlađe u Intersportu, s pomoćnim kotačima, od 750 do 1200 kuna. Skuplji bicikli imaju košarice, svijetla, zvonca, neki čak i sjedalicu za lutke, a među popularnima su i Hello Kitty bicikli. Za veće bicikle treba izdvojiti od 1300 do 2700 kuna. Najskuplji bicikli imaju Shimano brzine, blatobran i udobnije siceve. Na dječje bicikle popust je dvadeset posto.

U Hervisu se isto tako može dobiti popust na bicikle od dvadeset posto. Najmanji bicikli stoje od 600 do oko 1000 kuna, a cijene onih za veću djecu su od 800 do 2500 kuna. Za BMX se mora izdvojiti i 2500 kuna. Nešto jeftinije može se proći u trgovačkim lancima u kojima je izbor manji, ali i cijene.

Sve popularniji waveboard

Primjerice, u Mercatoru bicikl s pomoćnim kotačima stoji od 450 do 700 kuna, a cijene većih su od 900 do 1000 kuna. Oni koji će odabrati rolanje, platit će role od 300 do 680 kuna, a na tu cijenu može se dobiti i popust od dvadeset do trideset posto. Cijene su slične u većini prodavaonica, a najskuplje role su one markirane. Najmlađi vole na rolama omiljene likove kao što je Barbie, a cijena im je otprilike 300 kuna. Za bolju stabilnost mogu se kupiti role s dva dodatna zadnja kotača. Među dječacima popularni skateboard može se kupiti za 150 kuna. Osim standardnog tu je i waveboard (skate na dva kotača, ali stabilniji i lakše ga je voziti), a cijene mu je od 200 pa čak do 500 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije