WHO i službeno objavio da prerađeno crveno meso povećava rizik od raka
IARC pod procesiranim crvenim mesom podrazumijeva govedinu, janjetinu i svinjetinu za koje je određena oznaka "vjerojatnosti" u grupi liste 2A za koju je ključno da sadrži glifosat
Komentari 21
pasite travu ali i kravama ostavite nesto.
Isti taj WHO koji je takoder rekao da je svinjska mast nezdrava pa se nedavno doslo do drugog zakljucka da je itekako zdrava.... naravno do tog zakljucka nisu dosli oni
meso cvarci,spek,cesnjovke krvavice susena rebra ,sunka,budjola ,krmenadli od mojih svinja je ispravno za to garantiram ,ali ovo iz raznihr
da su ljudi stvoreni da jedu samo travu trebali bi moci prezivati a to mogu samo samo neki ha ha:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
sam život povećava rizik od raka,zrak koji dišemo je zagađen,voda koju pijemo tretira se pustim kemikalijama,voće koje jedemo prska se svim i svačim tako da je meso najmanji problem naručiti kobase i slanina
Isti onaj WHO koji je prije 35 godina tvrdio da je masna hrana opasna i da bi svi trebali poceti jesti ugljikohidrate... Sto je rezultiralo epidemijom dijabetisa i pretilosti.
Kome se sad povlađuje? Koje budalaštine, za ne povjerovat!
I sto je tu novoga ?!?! Procesuirano meso izaziva rak ?!?! Pa tu je najmanje mesa ili netko stvarno vjeruje da postoje hrenovke sa kvalitetnim mesom za manje od 2 kune ili kilogram pucke kobasice za 10ak kuna ?!?! Uostalom, neka procitaju sastojke. Pise kozice, otkosteno tkivo, aditivi, konzervansi, soja i jos raznorazni e-ovi. Nema nista do domace slaninekoja je prije toga stavljena u pac, domace sunke, prsuta ili kulena. Ta dura i preko godine dana, a ovo danas po trgovackim centrima jedva mjesec dana.
Kada odete u mesnicu, koje meso je vecinom preradjeno? SVINJETINA. Tko ne jede svinjetinu? MUSLIMANI Dio Evropske tradicije je preradjivanje i konzumiranje svinjetine . Ako ne zelite zabraniti svinjetinu (bit ce revolucija), onda je proglasite kancerogenom (ali se to ljepoepo upakira kao crveno meso) i sve ovce koje ne maju mozak ce prestati jesti preradjenu svinjetinu (nadi da ce barem 50 godina zivjeti u starackom domu). PUN POGODAK!
Povezanost mesne prehrane i bolesti je vidljiva iz svemira.Zatrovano povrće prolazi kroz nas za 6-8 sati,meso trune u nama i do tri dana.Rezultat je vidljiv u našim kartonima.Tijelo to izdrži 50 godina.Nakon toga za produžetak življenja se traži pomoć farmacije,kirurgijee ,kemoterapije...Naši stari su ponekad jeli meso, i to vlastito uzgojene životinje.Nisu telefonom naručivali čevape i hot dog,a kamoli vidjeli uvozno meso iz Kanade.
Ta organizacija je sve samo nije zdravstvena. Prije masonska bilderberska koja odobrava svakakva cjepiva i razne otrove u samoj vodi a kamoli u hrani, sve da bi se smanjila populacija u svijetu. To nazivaju redukcija stanovnistva.
A što je tu čudnovato? ! Evulucijski ljudi bi trebali jesti hranu koja je od nas udaljena a stu su: povrće, sjemenke, školjke, riba, perad ...sisavci su nam evolucijski preblizu pa je svako jedenje crvenog mesa više od 1 uu tjedan dana bolest.
nije istina to pokazuju 100-godišnjaci herceg-dalmacije
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
obmana