Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vrhunske Villeroy & Boch čaše mogu biti vaše uz uštede do 93 posto u Konzumu

Villeroy & Boch čaše
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
03.03.2016.
u 14:14

Uz program vjernosti povoljno kupite čaše za vino, šampanjac, vodu i sokove, žestoka pića, dekanter, posudu za hlađenje, otvarač za boce ili poklon set.

Sudjelovanjem u Konzumovom vrijednom programu nagrađivanja vjernosti od 3. ožujka do 6. srpnja, ostvarite uštedu do čak 93 posto na kupnju vrhunskih Villeroy & Boch čaša iz asortimana vivo.

Asortiman vivo čaša pruža luksuzan doživljaj ispijanja omiljenog pića, a svojim se modernim dizajnom i elegancijom uklapa u svaki ambijent. Posebno ćete ih zavoljeti zbog njihove iznimne kvalitete i dugotrajnosti, koja odlikuje sve Villeroy & Boch proizvode.

Kako sudjelovati u vivo programu?
Za svakih potrošenih 25 kuna ili kupnjom označenih proizvoda dobivate jednu naljepnicu koju lijepite na poseban promotivni vivo letak. Popust na vivo asortiman čaša ostvaruje se na dva praga. Za sakupljenih 60 naljepnica svoj set možete preuzeti za 59,99 kuna, dok za 120 naljepnica svoje savršene čaše dobivate uz 93 posto popusta, za samo 19,99 kuna.

Sakupljanjem naljepnica tijekom nagradnog razdoblja koje traje čak 4 mjeseca, uz značajne uštede možete postati vlasnici prave male vivo kolekcije koja uključuje vrhunske čaše za vino, šampanjac, vodu i sokove, žestoka pića, dekanter, ali i prigodne dodatke kao što su posuda za hlađenje, otvarač za boce ili vivo poklon set.

Uključite se u ekskluzivni vivo program nagrađivanja u Konzum prodavaonicama i opremite svoju kuhinju prekrasnim vivo čašama. Dodatne informacije o vivo programu potražite na stranici www.konzum.hr.

Villeroy & Boch Group – bezvremenska kvaliteta i moderan dizajn

Vivo asortiman nosi oznaku vrhunske Villeroy & Boch kvalitete!
Villeroy & Boch renomirana je njemačka tvrtka s tradicijom od 1748. godine, koja nudi asortiman vrhunskih proizvoda za opremanje doma. Radi se o visokokvalitetnim proizvodima različitih stilova koji čine živote ljudi diljem svijeta ugodnijim i ljepšim. Villeroy & Boch je postavio visoke standarde kvalitete i inovativnog dizajna u asortimanu za kuhinje ili kupaonice. Stoga i vivo asortiman čaša odlikuje prepoznata i cijenjena Villeroy & Boch kvaliteta, dugotrajnost i elegancija

Vivo čaše za svaku priliku!

Čaše za crno vino
Elegantna čaša jednostavnih linija u prvi plan će staviti vino u kojem je cilj uživati i vizualno. Ova bezbojna čaša, glatkih i tankih stjenki s idealno visokom nožicom, smanjuje prijenos topline s vaše ruke na čašu i vino.
Čaša za crno vino s razlogom ima veći trbuh i uži otvor pa se bez straha možete zaigrati vrtnjom vina u čaši. Vrtnjom se oslobađa miris i arome koje u ovakvom tipu čaše dulje ostaju.

Čaše za bijelo vino
Profinjena čaša za vino jednostavnih linija naglasit će boju bijelog vina u najprirodnijem tonu. Svojim modernim dizajnom i vrhunskom obradom upotpunjuje užitak u ovom vinu.
Bijelo vino nema toliki buké kao crveno vino te je iz tog razloga ova čaša uža u dijelu trbuha.

Čaše za šampanjac
Čaše za šampanjac najčešće su oblika izduženog tulipana. Uskim i izduženim dizajnom postiže se duže zadržavanje mjehurića CO2 u čaši, što je vrlo bitno kod pjenušavih vina. Mjehurići glatko klize tankim stjenkama čaše na dugoj nožici, što upotpunjuje užitak ispijanja šampanjca.

Čaše za vodu i žestoka pića
Čaše za vodu i žestoka pića čvrste su i šire, ali i dalje dovoljno elegantne da savršeno sjednu u vašu ruku kada uživate u omiljenom piću.

Čaše za vodu i sok
Čaše namijenjene za posluživanje vode i soka idealne su za sve vrste hladnih napitaka. Zbog svoje elegantne izduženosti naglašavaju sadržaj unutar čaše.

Ostali pribor
Kako bi vam olakšali uživanje u vinu, vivo nudi i poseban program koji sadrži pribor za otvaranje, posluživanje i hlađenje vina. Proizvodi vrhunske kvalitete svojom jednostavnošću primjene i modernim dizajnom, prezentirat će vas kao vrhunskog vinskog znalca.

Želite prijaviti greške?