Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljeskao sam sebi

Vozač kamiona je viralni hit: 'Nitko Tomi ne plješće što vam vozi tariguza''

16.03.2020.
u 14:20

Tomi je zapljeskao sam sebi jer je upravo on jedan od onih koji dostavlja toaletni papir

Nakon što su jučer u podne građani izašli na balkone i zapljeskali medicinskim radnicima, danas se na društvenim mrežama pojavio video koji je mnoge oduševio i nasmijao. Zbog pomame za toaletnim papirom, Tomo, vozač kamiona, odlučio je zapljeskati sam sebi jer je upravo on taj koji dostavlja WC papir.

Video je popratio opisomNitko Tomi ne plješće što vam vozi tariguza, a izazvao je pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Video je dočekan s oduševljenjem pa su na društvenim mrežama komentirali da je legenda, kralj te kako im je uljepšao dan.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Damating
Damating
15:08 16.03.2020.

Hahaha bravo Tomo! Usr.li se svi ko grlice

PE
peromir
16:27 16.03.2020.

To je ono što treba u kriznim situacijama...malo humora i čovjek nekako dobije vjeru da će i to brzo proći pa ćemo se vratiti starim temama..tko,gdje,s kim,dali je ili nije rekao

LM
L.marija
15:22 16.03.2020.

Ha ha !!!Tomo nasmija me.!!!U pravu je. Svatko je važan i dostava i tete u dućanu i pekari i gradska čistoca...itd a ne samo zdravstveno osoblje koje je na prvoj crti i najizloženije i hvala im.Kao i u ratu netkoo je kruh morao peći ,netko ljude voziti....itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije