Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

vonBogen - novi brend dioptrijskih okvira na hrvatskom tržištu!

vonBogen - novi brend dioptrijskih okvira na hrvatskom tržištu!
Foto: Promo
1/9
03.04.2018.
u 13:22

Ono što vonBogen okvire izdvaja iz mase je prepoznatljivi šareni, pomalo otkačeni dizajn

vonBogen dioptrijski okviri na hrvatskom se tržištu nalaze tek od nedavno, ali svojim prepoznatljivim izričajem već skoro 20 godina oduševljavaju europsko tržište. Sa sjedištem u idiličnom njemačkom gradiću Fürstenzell, dizajnerima vonBogen okvira ne ponestaje inspiracije i inovativnosti. vonBogen je obiteljska tvrtka koja s puno ljubavi i predanosti izrađuje ove zanimljive dioptrijske okvire.
Ono što vonBogen okvire izdvaja iz mase je prepoznatljivi šareni, pomalo otkačeni dizajn koji ne može ostati nezamijećen! VonBogen okviri donose dobro raspoloženje jer svojim dizajnom zrače pozitivnom energijom i uljepšavaju svačiji dan.

Foto: Promo

Osim prepoznatljivog šarenog dizajna, vonBogen čine i specijalne kolekcije: nano - posebni okviri specifičnog dizajna za čitanje i visoke dioptrije; Crashtest - izrazito izdrzijvi i fleksibilni okviri za muškarce; Oxygen - posebna kolekcija bezokularnih okvira, decentni s prepoznatljivim vonBogen dizajnom te kolekcija XXL okvira. XP je kolekcija najekstravagantnija kolekcija u vonBogen paleti namijenjena mladim i urbanim osobama bez straha! Budite odvažni i odaberite upravo takav, odvažni, okvir za sebe iz fascinantne vonBogen kolekcije!

Foto: Promo

Ukoliko se želite istaknuti iz mase i naglasiti Vaš osobni stil, vonBogen okviri su idealan odabir koje možete ih naći u svim boljim optikama diljem Hrvatske

vonBogen okvire možete pogledati u galeriji slika i pronaći na službenoj hrvatskoj Facebook stranici: VonBogen Hrvatska.

vonBogen - novi brend dioptrijskih okvira na hrvatskom tržištu!
1/9

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije