Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNET KUPOVINA

Nazivaju ih ‘hrvatskim Amazonom’, a krenuli su 2013. kao oglasnik

Bazzar
20.05.2023.
u 08:15

Kako brzi internet i upotreba pametnih telefona nastavljaju rasti, sve se više potrošača okreće internetskoj kupnji za sve svoje potrebe, od gadgeta do praška za rublje.

Jedan od najznačajnijih trendova u hrvatskoj e-trgovini je rast online tržišta. Webshop poput Bazzara postao je popularna platforma za kupnju robe online. Internet tržište nudi širok izbor proizvoda, od elektronike, proizvoda za mame i bebe, supermarket ponude, do proizvoda za dom i vrt i kućanskih aparata. Kao rezultat toga, postali su važno odredište za potrošače koji traže sve na jednom mjestu za sve svoje potrebe za kupnjom.

Nakon pandemije svjedočimo još jednom trendu, a to je sve veća popularnost online plaćanja. Dok se tradicionalni načini plaćanja kao što su plaćanje pouzećem još uvijek često koriste, sve se više potrošača odlučuje za plaćanje kreditnim karticama i e-novčanikom. Očekuje se da će se ovaj trend nastaviti jer su potrošači sve educiraniji i postaju sve zadovoljniji digitalnim plaćanjem, a platforme za e-trgovinu uvode sigurnosne certifikate i provjere koje povećavaju razinu i garantiraju sigurnost prilikom ostavljanja osjetljivih podataka.

Foto: Shutterstock

Ovi, ali i brojni drugi svjetski trendovi e-trgovine najbolje se vide na webshopu Bazzar, dućanu za koji mnogi znaju, a o njima uvijek govori u superlativima. No, malo je poznato da ova domaća internetska trgovina koju još nazivaju i “hrvatskim Amazonom” postoji od 21.5.2013. godine, počeli su ustvari kao “oglasnik”, a prerasli su u najveći lifestyle marketplace u Hrvatskoj. Usporedba s Amazonom i ne čudi jer prodaju gotovo sve što i taj američki div te su „go to place“ brojnih hrvatskih kupaca.

Povodom 10. rođendana Bazzar slavi i daruje, a svi kupci mogu se pripremiti za najluđih 10 dana u 2023. Možete očekivati ludu ponudu i najluđe cijene, dok najbrži Diners korisnici mogu ostvariti 10% cashbacka1. Nemojte se zaboraviti prijaviti i na newsletter jer pretplatnici dobivaju dodatne kupone i popuste. A tu su i darivanja na društvenim mrežama, dok je glavni giveaway na Bazzarovom webu.

Pratite ponude najluđeg shopping tjedna na:

Bazzar Facebook profilu,

Bazzar Instagram profilu,

Bazzar TikTok profilu te

prijavite se na newsletter za ostvarivanje još većih popusta i dodatnih rođendanskih pogodnosti!

Da zaključimo, e-trgovina i kupnja putem interneta postali su sve popularniji u Hrvatskoj u posljednjem desetljeću zahvaljujući sigurnim i popularnim webshopovima poput Bazzara. Rast online tržišta, mobilna kupnja i online plaćanja samo su neki od ključnih trendova koji pokreću ovaj rast, a trendsetteri kao Bazzar, sa širokom ponudom po super cijenama, uz sigurnu kupovinu i brzu dostavu privući će još više kupaca na digitalne kanale.

Sadržaj omogućio Bazzar.

1 Za plaćanje Diners Club karticom kupci u e-novčanik dobivaju iznos od 10% potrošenog iznosa kojeg mogu potrošiti pri idućoj kupnji

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije