Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li se?

Vole kontrolu: Pripadnice ovih horoskopskih znakova su najdominantnije!

shutterstock
02.07.2022.
u 11:12

Ne ustručavaju se preuzeti inicijativu kada je to potrebno i reći svoje mišljenje

Kada su u pitanju romantične veze, nisu sve žene submisivne jer neke žene vole imati utjecaj i kontrolu nad muškarcima. Nesposobne su odoljeti intenzivnoj potrebi da sve stvari uzmu u svoje ruke! Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine žene koje vole pokazati dominantno ili kontrolirajuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu.

Ovan
Žene u ovom znaku vrlo su otvorene u pogledu onoga što žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja što očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovna je lako rangirati kao znak s najvećim stupnjem dominacije. Žene ovog horoskopskog znaka nikada ne ostaju u pozadini i stalno ih se promatra kako same upravljaju situacijom.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Lav
Žena Lav poznata je po tome što je rođeni vođa i često je dominantna, ali znaju biti agresivne i arogantne. Neće prestati pričati ako vjeruju da znaju što je najbolje za vas. Kad se fiksiraju na nešto, mogu biti agresivne. Žena Lav jednostavno preuzima vodstvo čak i ne razmišljajući o tome da bi druga osoba mogla biti bolje kvalificirana. One također često uspijevaju pridobiti druge da ih slijede svojim samopouzdanim stavom.

Škorpion
Žene Škorpioni su nevjerojatno strastvene. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnera. Kada se oni oko njih osjećaju dominiranima, ove dame doživljavaju pravo zadovoljstvo. Škorpioni mrze biti pod tuđom kontrolom i uvijek više vole biti glavni.

Strijelac
Žene ovih horoskopskih znakova ne ustručavaju se preuzeti inicijativu kada je to potrebno i reći svoje mišljenje. Jedina stvar koja je bitna ženama Strijelcima su njihova sloboda i ispunjenje. Zbog ovakvog načina razmišljanja ispadaju dominantne u svojim vezama.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Komentara 1

Avatar Hrvatska_U❤
Hrvatska_U❤
12:00 02.07.2022.

You bet your sweet ass da će bit kako ja hoću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije