Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promašaj

Voditeljica kupila tepih putem interneta, a pošiljka je iznenadila: 'Naručila sam jedno, a dobila nešto sasvim drugo'

Instagram/@thewhitmore
28.09.2020.
u 09:30

Od boja koje nisu baš slične, do veličine – ova kupnja je totalno neuspješna.

Laura Whitmore, voditeljica američkog showa ''Love Island'', podijelila je na svom Instagram profilu zaključak kako online šoping nije baš uvijek uspješan. Ona je, naime, naručila jedan šareni tepih koji dolazi u različitim veličinama i cijena mu se prema tome kreće od 40 funti (330 kuna) do čak 110 funti (910 kuna). 

Ona se odlučila za nešto veću dimenziju, pa je tako i dala više novca, no uzaludno. Kada je pošiljka stigla na adresu, Laura se neugodno iznenadila jer nije dobila ono što je očekivala, prenosi The Sun.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je tvrtku: '+Prijatelji od mene traže poduzetničke savjete i to me veseli''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I ordered this... and today, this arrived (SWIPE >) 🙄

A post shared by Laura (@thewhitmore) on

U objavi je pokazala originalnu fotografiju tepiha i onu na kojoj se vidi što je dobila. "I tako sam naručila ovo... A danas sam dobila ovo."

Tepih koji joj je stigao nije bio ni blizu onome s fotografije – od boja koje nisu baš slične, do veličine – dobila je mnogo manji.

Objavom je nasmijala milijun svojih pratitelja, a neki su joj u komentarima napisali da se vjerojatno zabunila i naručila pogrešnu veličinu. "Imam isti tepih. Mislim da si naručila pogrešne dimenzije", tvrdi pratiteljica.

Živite u blizini šoping-centra ili restorana brze hrane? Pročitajte ovo:

1/2

Komentara 1

DU
Deleted user
13:06 28.09.2020.

Dobila je šugaman a ne tepih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije