Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za opuštanje

Vodimo vas u Terme Olimia: Darujemo ulaznice za cjelodnevno uživanje u saunama i kupanju

Terme Olimia
Foto: Terme Olimia
1/5
24.05.2023.
u 14:12

Otkrijte nam kako izgleda vaš idealan dan za opuštanje odmor i osvojite ulaznice za cjelodnevno kupanje i sauniranje za dvije osobe u Termama Olimia.

Bijeg od užurbanog ritma i gradske vreve svima nam je potreban, a s dolaskom ljepšeg vremena idealna lokacija za opuštanje su Terme Olimia. Zakoračite u svijet netaknute prirode i blagotvorne ljekovite vode- posjetite prvi i najveći obiteljski wellness centar u Sloveniji koji se nalazi na otprilike sedamdesetak kilometara od Zagreba. Otkrijte nam kako izgleda vaš idealan dan za opuštanje i osvojite dvije ulaznice za cjelodnevno kupanje i sauniranje u Termama Olimia.

Wellness filozofija je nastala kao odgovor na suvremeni način življenja pojedinca, no u blagodatima terma uživali su i stari Rimljani. Terme su bile javna kupališta i središte društvenog života Rimskog carstva. U njih se odlazilo svakodnevno, budući da su stanovnici Rimskog carstva voljeli stanje uživanja u koje ih je dovodio boravak u termama. Danas su terme omiljeni način opuštanja, mjesto gdje se susreću povijest i suvremenost.

Foto: Terme Olimia

Opustite se u Termaliji Relax - pravoj vodenoj oazi, koja vas u vrtlogu ljekovitih mjehurića odnese u široki svijet termalnih užitaka gdje opuštanje nema granica.

Saunu su pak Finci prije više od 2000 godina i danas je sve popularniji način opuštanja koji ima brojne benefite za naše zdravlje. Terme Olimia imaju čak osam različitih sauna na čak  1.550 m². Ojačajte imunološki sustav, izlučiti suvišne otrove, poboljšati djelovanje srca i žila te tijelu priuštiti potpuni mir.

Wellness opuštanje, aktivni odmor, anti stresne masaže, proljetno maženje…Terme Olimia imaju savršen scenarij za bijeg od svega što nam crpi energiju i motivaciju.

Foto: Terme Olimia

Znanost je oko pitanja važnosti odmora, uistinu, jedinstvena, pa tvrde kako već kratki odmak od uobičajenih distrakcija omogućuje da zastanemo, odmorimo se i s novom energijom nastavimo dalje. Toga su svjesni i u slovenskim Termama Olimia, gdje su kreirali savršenu ponudu- odmor uz wellness opuštanje.

Sretna dobitnica je Marinela Iličić.

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije