Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Vlasnici pasa, oprez! Postavljaju čavle u kuhano meso u jednom zagrebačkom kvartu

Čest su slučaj pronađeni otrovi za pse u parkovima diljem Zagreba, a netko se ovoga puta odlučio za nešto radikalniju odluku
24. listopada 2019. u 15:46 9 komentara 3963 prikaza
Foto: Shutterstock/fotografija čitatelja

Danas je ujutro, oko osam sati, Helena šetala psa u parku kod Švarcove ulice i u travi je pronašla kuhano meso u kojem je bilo zabodeno pet čavala, a rekla nam je kako ovo nije prvi slučaj pokušaja trovanja pasa na istoj lokaciji. 

 | Autor : Fotografija čitatelja Foto: Fotografija čitatelja

Kakva ljubav! Posljednja želja ovog ratnog veterana bila je da još jednom vidi svog psića

"Rano ujutro pronašla sam komad kuhanog mesa s pet komada čavala, a prije tri tjedna vidjela sam dva komada salame s 'plavim' otrovom. Uslikala sam i počela širiti dalje kako bi ljudi bili na oprezu sa svojim ljubimcima. Žalosno je da isti čovjek već neko vrijeme stavlja otrov na istom mjestu, a policija ne može poduzeti ništa", rekla nam je Helena. 

 | Autor : Fotografija čitatelja Foto: Fotografija čitatelja

Dodala je i kako su svi u strahu dok su u šetnji, ali i kako je susjeda kontaktirala policiju kojoj će poslati i fotografije kao dokaz.  

Ovo nije jedini slučaj pokušaja trovanja pasa u Zagrebu. Često se upozorava na bijeli ili plavi prah koji se nalazi u travi diljem parkova i livada, a neki koriste i otrov za štakore ili za puževe kako bi napakostili tuđim ljubimcima. Prije godinu dana je tako otrov za puževe postavljen na raznim lokacijama u gradu, a toliko je opasan za pse da je dovoljno da ga samo udahnu i osjete pogubne posljedice. 

VIDITE LI GA? Možete li pronaći psića na fotografiji punoj panda?
Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • oLo:

    Ti nisu nornalni, pa tu se i djeca igraju, kakvi su to neljudi, postaviti kamere i sa njima na robiju.

  • dvorskaluda:

    Nije normalna osoba, točno. A kako i policija i sudovi iamju duboko razumijevanje za ljude koji ubiju, pregaze i sl, druge ljude, možda se i za tu osobu može naći olakšavaju faktor. Ne mora biti sinkopa. Npr, čovjek svaki čas ... prikaži još! ugazi u pseći...., odvede unuke u park, pa oni ugaze u ili padnu nosom i rukama u ....I jednog mu dana pukne film

  • HRBHB:

    Ok,ovo je za osudu,al kako mozete drzati psa u 20m2 da vam ga nije žao?