Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ljubav!

Posljednja želja ovog ratnog veterana bila je da još jednom vidi svog psića

Foto: Facebook/ Albuquerque Animal Welfare
1/5
21.10.2019.
u 15:24

- Da, ja sam. Tata je. Je li ti drago što me vidiš? Ja sam sretan što tebe vidim - prve su riječi koje je John Vincent izgovorio kada je vidio Patcha.

Jokširski terijer doveden je u hospicijski dio u Medicinskom centru za ratne veterane i policiju Raymond G. Murphy, u Albuquerqueu, kako bi, vjerojatno po posljednji put, vidio svojeg vlasnika. 

Šezdesetdevetogodišnji ratni veteran trenutno se nalazi u hospiciju gdje proživljava svoje posljednje dane, a imao je samo jedan zahtjev- da ponovno vidi svojeg najboljeg prijatelja i ljubimca, Patcha

Foto: Facebook/ Albuquerque Animal Welfare

- Pitala sam ga postoji li nešto što bi mu bilo značajno. Lako smo ovo organizirali - rekla je Amy Neal, socijalni radnik palijativne skrbi koja se brine o Johnu za Alburquerque Journal. Istaknula je i kako za ovaj hospicij radi već 15 godina, a smatra da joj je bila čast pomoći Johnu.

Kada ga je toga jutra podsjetila kako mu Patch dolazi u posjet, starac nije moga skriti uzbuđenje. Kada je stigao, privio ga je na prsima i nježno mazio. 

Foto: Facebook/ Albuquerque Animal Welfare

U ostvarivanju posljednje želje umirujućem vojniku sudjelovali su i volonteri Albuquerque Animal Welfare centra za prihvat pasa koji su za kazali kako je ovo prvi put da čine ovakvu gestu. 

- Kada smo dobili zahtjev znali smo da se ta želja mora ispuniti, a putovanje je dobro prošlo. Patch je bio tih cijelim putem, a kada smo ušli u bolnicu nije prestajao lajati. Kao da je znao da će ponovno vidjeti Johna - kazao je Danny Nevarez, direktor skloništa za pse u kojem se psić nalazi. Dodao je i kako su mu pronašli novi dom pun ljubavi za ovog čupavca.

John Vincent odrastao je na farmi u Montani, a kao mladić se učlanio u vojnu mornaricu i služio u Vijetnamu tri godine. Kada je otišao u mirovinu, nabavio je Patcha jer je bio najmanji leglu, a njemu je trebao psić kojeg će moći voziti na svojem Harley Davidson motoru. Posljednjih pet godina ovaj par je bio nerazdvojan, a često bi navečer odlazili na duge šetnje

Umiruje li vas ovaj video?


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije