Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav karakter

Vječne žrtve, lašci... Prepoznajte jeste li u vezi s manipulativnim partnerom

Par
Foto: Getty Images
1/5
05.07.2019.
u 06:39

Nije neuobičajeno da ovakve osobe imaju česte veze i rijetko u njima ostaju dugo.

Biti u vezi s manipulativnim partnerom jest kao vožnja u lunaparku, može biti zabavna, ali i zabrinjavajuća. Nepredvidiva ponašanja i nerazboriti zahtjevi mogu vas zbuniti i kod nekih izazvati osjećaj krivnje.  Kada ste s takvim partnerom, nikada ne znate što možete očekivati i nikada ne znate što je pošlo po zlu u nekom trenutku.

Ovo su osobine koje će vam otkriti da ste u vezi s takvom osobom...

Uvijek žrtva

Ako je uvijek tijekom prepirke vaš partner "jedina i vječna žrtva" i osjeća iracionalni strah od napuštanja, lako može manipulirati s vama tako da postupite u nekim situacijama onako kako to inače ne biste činili. Ovakve osobe lako će naći izgovore da ostanu bliske s trećom osobom, bivšim partnerom ili slično. 

Ne mogu ostvariti stabilnu vezu

Nije neuobičajeno da ovakve osobe imaju česte veze i rijetko u njima ostaju dugo. I uvijek će imati dobru priču o tome zašto je došlo do prekida veze. Brzo se zaljubljuju, a još brže se "hlade".

Nemaju ideju što žele u životu

Nemaju pojma što bi htjeli postići u životu, a vole se predstavljati kao osobe koje žive punim plućima. Često će isticati svoje pozicije tijekom karijere... Oni znaju kako održati nečiju pozornost dobrim pričama. Ali nikada ne znate do kada ćete biti u odnosu s takvom osobom. 

Odlični su lašci

Lako smišljaju izgovore i laži, znaju kada nešto treba reći, a i prilagodit će se potrebama drugih, odnosno, reći ono što druga strana želi čuti bez obzira na to što to ne misle.  

Uvijek je "ja", a ne "mi"

Dvoje ljudi u zdravoj i sretnoj vezi uvijek brinu jedno o drugome, ali u slučaju s manipulativnim partnerom riječ je o tome da je uvijek u prednosti "ja", a ne "mi", kako je inače s partnerima u sretnim vezama. Ovakve osobe uvijek će naći način da stave svoje potrebe ispred tuđih.

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije