Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Više od 200 hrvatskih recepata na jednom mjestu!

KuhajDomaće
Styria
PR
Autor
PR članak
11.07.2013.
u 08:45

Izdavačka kuća Styria, koja primarno posluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, izradila je jedinstvenu mobilnu aplikaciju KuhajDomaće kojom tradicionalna hrvatska jela istovremeno predstavlja na svim kontinentima i velikom broju naroda

Aplikacija KuhajDomaće sadrži najbolje recepte zavodljive hrvatske gastronomije koji će vam pomoći da otkrijete pravi užitak za nepce. Više od 200 recepata koje možete pronaći u 20 različitih kuharica prevedeno je na 10 svjetskih jezika koje govori više od četiri milijarde ljudi. To su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, češki, poljski, japanski i kineski. Svi su recepti, naravno, dostupni i na hrvatskom jeziku, a njihov broj, kao i broj kuharica, stalno će se povećavati.

Upoznajte tradicionalna jela i zaljubite se u gastronomiju Hrvatske

Pitate li se zašto jesti hrvatsko, dat ćemo vam vrlo jednostavan odgovor. On leži u bogatstvu hrvatske gastronomije koje malo koga ostavlja ravnodušnim jer se na malom prostoru sudaraju mediteranska i kontinentalna kuhinja, što tvori savršen spoj. Svaki dio Hrvatske ima vlastitu kulinarsku tradiciju. Dok obroci u unutrašnjosti imaju sličnosti s austrougarskom pa čak i turskom kuhinjom, na Jadranu su jasno vidljivi utjecaji antičke, ilirske, a kasnije i talijanske i francuske kuhinje. Upravo onaj mediteranski dio hrvatske prehrane odličan je za zdravlje jer čini dobro vašem srcu, ali i liniji. No, nećemo zakinuti niti gurmane kojima se, upravo zahvaljujući spoju morskih i kontinentalnih okusa, nude izvrsni recepti za jela od mesa te brojne neodoljive slastice. Sve to znaju i turisti koji dolaze u Hrvatsku i redovito su oduševljeni onime što im se na stolovima nudi.

Aplikacijom KuhajDomaće, dostupnoj za iPhone, iPad te Android telefone i tablet računala, Styria cijelom svijetu želi predstaviti najukusnija jela iz "male zemlje za veliki odmor". S obzirom da je na svijetu više od 1,2 milijarde korisnika pametnih telefona i tableta, ne sumnjamo da ćemo mnoge uspjeti zainteresirati za zanimljive okuse Hrvatske.

Besplatno preuzmite aplikaciju klikom na link:
- za vaše iOS uređaje
ili je u App storeu potražite pod imenom CroatianFood
- za vaše Android uređaje
ili je u GooglePlayu potražite pod imenom KuhajDomace

Želite prijaviti greške?