Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo kao pješčani sat

Viralni video medicinske sestre: 'Trolovi me napadaju zbog uske uniforme, samo zato što mi ne stoji kao drugima...'

TikTok/ _erikamdiaz
21.07.2022.
u 09:30

Mnogi su joj poručili da si kupi veću uniformu i komentirali da tako odjevena 'nastoji na poslu uloviti nekog liječnika; a u tom je tonu bila većina komentara.

Nedavno je jedna mlada medicinska sestra iz SAD-a na TikToku zbog svog izgleda postala pravi viralni hit; naime 22-godišnjakinja se požalila da; budući da na poslu u bolnici nosi uniformu; stalno sluša kako joj stoji 'neprimjereno', a sve, kako kaže, samo zato što joj tijelo ima oblik pješčanog sata.

Amerikanka Erika Diaz kaže čak i kolege u bolnici njen izgled spominju kao neprimjeren i neprikladan, iako je odjevena po svim bolničkim i pravilima medicinske struke.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Njen je video 'eksplodirao' i u par dana je samo na TikToku pogledan nevjerojatnih 12,6 milijuna puta, a Erika u njemu pokazuje spornu uniformu i kako joj stoji pripijena uz njeno tijelo s naglašenim oblinama i jako tankim strukom, premda tako ne izgleda ni na modelu brenda koji ju proizvodi.

- Neki ljudi jednostavno imaju problem s mojim tijelom, a ne s uniformom, to je skroz jasno - napisala je u naslovu videa, a 'trolovima' je poručila: "Radim dva posla, volontiram i još uvijek studiram. Već sada sam svoj život posvetila drugima i poboljšanju njihove kvalitete života i zato su mi tuđa mišljenja potpuno nebitna, kao i uvredljivi komentari!"

@_erikamdiaz

some people just have an issue with my body not my scrubs and it shows

♬ original sound - bestspedup

A budući da su joj mnogi poručili da kupi veću uniformu, te komentirali kako 'nastoji na poslu uloviti nekog liječnika; većina je komentara zaista bila u negativnom tonu.

Ipak, 'trolovima' su se ubrzo pridružili i oni koji su zauzeli stranu mlade djevojke, komentirajući kako 'ne bi trebala kupovati broj veću uniformu - samo zato što je seksi!'.

- To baš i ne funkcionira tako, objasnio je jedan pratitelj. "jer će joj broj veća biti prevelika za ruke ili preduga...”

- Oblici tijela se razlikuju i odjeća može svakome pristajati drugačije, no ne treba zbog toga osobu osuditi i javno prozivati! - napisala je jedna djevojka dodavši kako se 'ne sjeća kad je posljednji put brinula o tome kako izgleda med. sestra koja joj pomaže”, prenosi The Sun.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:34 21.07.2022.

Briga je sta drugi misle zena izgleda super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije