Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vina Laguna sudjeluju na London Wine Fairu

Vina Laguna
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
07.05.2016.
u 07:30

Održana prva samostalna Vina Laguna Masterclass radionica za 90 sudionika

U Londonu je upravo završio 36. London Wine Fair, jedan od vodećih svjetskih vinskih sajmova koji okuplja oko 18.000 vinara, vinskih stručnjaka i zaljubljenika u vino iz cijelog svijeta, na kojem sudjeluje i istarska Agrolaguna s vinima Vina Laguna.

Sabina Salamun, enologinja i export manager Agrolagune, održala je 3.5. samostalnu Masterclass radionicu za 90 sudionika iz različitih zemalja. Prezentacijom pod nazivom Undiscovered croatian wines – Vina Laguna The lightness of being Istria“, upoznala ih je sa Hrvatskom, vinskim regijama, posebno Istrom i autohtonom sortom malvazija.

U sklopu prezentacije održana je i degustacija Vina Laguna; Malvazija, Malvazija Festigia, Malvazija Vižinada, Malvazija Akacija, Terra rossa, Merlot Festigia te Castello Festigia.

Kušači su oduševljeni Vinima Laguna, a brojne pozitivne kritike samo su nastavak priznanja koje posljednjih godina naša vina osvajaju na brojnim svjetskim vinskim natjecanjima. To je potvrda ispravnosti naše strategije i stručnosti cijelog tima Agrolagune koji kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete malvazije i crnih Vina Laguna. Također, međunarodni uspjesi Vina Laguna svakako su i doprinos brendiranju Hrvatske kao istinske vinske zemlje.“ – izjavila je Sabina Salamun, enologinja i export manager Agrolagune. 

Želite prijaviti greške?