Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna mora

VIDEO Razboljela se nakon povećanja grudi: 'Dobila sam parazite, bipolarni poremećaj...'

Erika Rae Ritschard razboljela se nakon povećanja grudi
Foto: Wochit
1/2
11.03.2019.
u 20:44

Erika je izvadila implantate 2018. godine. "Za dva tjedna 98 posto mojih simptoma je nestalo. Jedino je sindrom iritabilnog crijeva nestao nakon oko tri mjeseca"

Majka troje djece iz Mississippija tvrdi da se razboljela nakon ugradnje implantata u grudi, zbog čega je čak i razmišljala o samoubojstvu, a nakon eksplantacije 98 posto simptoma nestalo joj je za samo dva tjedna.

Erika Rae Ritschard na operaciju je išla 2012. godine, a simptomi su joj se pogoršavali sve do 2017. Postala je anksiozna i depresivna tri mjeseca nakon ugradnje.

- Zdravlje mi se pogoršalo, imala sam ekstremne migrene, završila sam na hitnoj. Imala sam noćno znojenje, izniman umor, zamagljen vid, vrtoglavice, zvonjenje u ušima, parazite... Izgubila sam puno kilograma, pala sam sa zdravih 63 kg na samo 45 kg . Liječnici nisu mogli otkriti što nije u redu, nisam mogla dobiti definitivnu dijagnozu. Uvijek su mi govorili da sam najzdravija bolesnica koju su ikad vidjeli - priča danas 28-godišnja Erika.

Pogledajte video:

Psihijatar joj je prepisao lijek za bipolarni poremećaj, što ju je prestrašilo samo po sebi. Prva zraka svjetla stigla je kad je otkrila grupu na Facebooku za žene koje su oboljele nakon ugradnje implantata u grudi.

- To mi je potpuno promijenilo život. U grupi je bilo više od 20.000 žena, danas ih je više od 65.000. Pročitala sam toliko priča koje su bile jednake mojoj. Tri mjeseca poslije odlučila sam izvaditi svoje implantate 26. veljače 2018. Za dva tjedna 98 posto mojih simptoma je nestalo. Jedino je sindrom iritabilnog crijeva nestao nakon oko tri mjeseca. Četiri mjeseca nakon vađenja vratila sam sve izgubljene kilograme. Eksplantacija mi je potpuno sačuvala život, potpuno sam drugačija osoba, zdrava sam i jaka - kaže Erika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije