Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo nismo znali

Video oduševio mnoge: Djevojka pokazala čemu služi zaštitni čep na boci ulja

TikTok
27.08.2022.
u 07:00

Njezin video pogledan je gotovo 575 tisuća puta, a prikupio je više od 35 tisuća lajkova

Na društvenim mrežama često se dijele razni trikovi, ali se i otkriva kako brojne stvari radimo na pogrešan način. Tako je jedna djevojka otkrila čemu zapravo služi zaštitni čep na boci biljnog ulja i oduševila mnoge.

1/5

U videu podijeljenom na TikToku, korisnica Sara Vlah Vurušić pokazala je kako je taj zaštitni čep zapravo namijenjen za doziranje ulja. Naime, čep se izvadi s boce, okrene naopako te ponovno vrati u bocu. Ulje tako sporije curi te se sprječava prolijevanje prevelike količine.

@saravurusicc #duet? #fyp ♬ Oh No - Kreepa

Njezin video pogledan je gotovo 580 tisuća puta, a prikupio je više od 35 tisuća lajkova. - Imam 38 godina. Jučer sam to prvi put vidjela, moram probati - komentirala je jedna žena, dok se druga našalila: - Ovo nisu znali ni proizvođači. -

Mack (17) je postao najmlađi pilot koji je samostalno obletio svijet:

Ključne riječi

Komentara 4

ST
streetboy
08:38 27.08.2022.

Ovo nisu znali ni proizvođači , idem se ranit

MI
m.ivanisevic
19:31 30.08.2022.

Bok te vidio, odmah Nobela dati.

IB
Istina-boli
21:45 31.08.2022.

Koristim ulje na taj nacin vec preko godinu dana,nista novo i nista posebno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije