Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo

Vesela 'braća' za uređenje doma

graulich (1)
Foto: www.gaspardgraulich.com
1/3
01.03.2012.
u 11:24

Francuski dizajner Gaspard Graulich osmislio je jednostavne, a iznimno efektne ormariće

Među novitetima za uređenje interijera veliku je pozornost privukla mala kolekcija Les frères Plo (u prijevodu Braća Plo) koju je osmislio francuski industrijski dizajner Gaspard Graulich.

Otvoreni ormarići, koje njihov tvorac naziva kućnim ljubimcima u svijetu namještaja, izrađeni su kao “kutije” od tamnog drva koje se jednostavno montiraju na metalne noge različitih boja i visina. Njihove živahne boje i “prijateljske proporcije” unose svjetlost i osobnost u životni prostor, kaže Gaspard Graulich.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije