Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Varala sam dečka s prijateljem i sada sam trudna. Ne znam tko je otac...'

neplodnost
Foto: Thinkstock
1/3
24.07.2019.
u 23:00

Djevojka jako žali zbog svega što je učinila s prijateljem i zatražila je oprost kod svog dečka.

"U vezi sam pet godina s dečkom kojeg zaista volim, no trudna sam i ne znam je li on otac djeteta".

Tim je riječima započela svoju ljubavnu priču jedna 23- godišnjakinja koja je u petom mjesecu trudnoće. Od poznate terapeutkinje Deidre zatražila je savjet zbog svoje zapetljane situacije.

Njen dečko ima 26 godina, baš kao i njegov prijatelj s kojim je prije trudnoće imala seksualne odnose svaki četvrtak, u te dane njen partner ostaje dulje na poslu.

Taj prijatelj stalno ju je zavodio i govorio joj koliko je privlačna. Jedan dan pristala je otići s njim na piće i razgovarati o tome, no razgovor je prerastao u seksualni odnos. 

Ponovilo se idućih nekoliko puta i bilo je, tvrdi djevojka, odlično. No, onda je "došla pameti", kako pojašnjava i prijatelju je rekla da moraju prestati s tim što rade. 

Istovremeno, djevojka je sa svojim dečkom imala redovne odnose i kada je čuo da je trudna, presretan je. I priznala mu je aferu s prijateljem. Par se dogovorio da će po rođenju djeteta napraviti DNK test da se utvrdi tko je zaista otac. 

Djevojka jako žali zbog svega što je učinila s prijateljem i zatražila je oprost kod svog dečka. 

Deidre joj je odgovorila da je odlično da njen dečko ostaje uz nju, no pita se što će se dogoditi ako se predomisli ako dijete nije njegovo?

Savjetovala je djevojci da iskoriste ovo vrijeme do dolaska bebe kako bi poradili na svom odnosu i utvrdili zašto je ona imala želju upustiti se u odnos s nekim drugim. 

Ključne riječi

Komentara 9

DD
dobar.d
00:49 25.07.2019.

Dijete je ocevo!

Avatar HajdukLika
HajdukLika
06:41 25.07.2019.

Aj’ bolan, oprosti joj. Nije sapun, neće se istrošit! A ti bona, poslije seksanja nema kajanja!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:24 24.07.2019.

Bilo je vrlo prometno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije