Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Uz ovaj trik skinuti ćete bilo koju naljepnicu bez tragova ljepila – i to u minuti!

shutterstock
27.02.2024.
u 10:30

Ako ste se zapitali kako to da su naljepnice baš tako ljepljive, odgovor leži u čvrstim vezama između molekula koje ovo ljepilo čine posebno jakim.

Katkada je naljepnice s novih proizvoda ili staklenki teško skinuti, pa na kraju ostanete s ružnim ostacima naljepnice posvuda. Vjerojatno ste isprobali sve – vodu i spužvu, raznorazna sredstva, pa čak ste strugali i noktima. Ali, jednostavno ništa ne uspijeva. A, ako imate malu djecu, vjerojatno nalazite na naljepnice zalijepljene posvuda, koje je još teže skinuti, piše Zadovoljna.hr. 

Ako ste se zapitali kako to da su naljepnice baš tako ljepljive – odgovor leži u čvrstim vezama između molekula koje ovo ljepilo čine posebno jakim. Zato je blogerica Ljiljana Matić odlučila svima olakšati život i pokazati nam trik kako naljepnice skinuti bez imalo muke. A, pratitelji u komentarima su oduševljeni. 

 

U videu Liljana skida naljepnicu bez imalo problema i to uz pomoć sušila za kosu! Dakle, samo s pomoću fena zagrijte naljepnicu i skinite je. Neće ostati oni ružni tragovi i nećete lomiti nokte. Cijeli proces traje otprilike minutu. 

Također, osim fena, koji se pokazao kao najbrže i najbolje rješenje, naljepnice možete skinuti i s pomoću maslinova ulja. Samo ga lagano utrljajte na naljepnicu, pričekajte nekoliko minuta i odlijepite je bez tragova.

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Komentara 1

AR
arsphenamine
13:04 27.02.2024.

Skinuti ćete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije