Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adidas kvartovski kros

Utabane staze na Maksimiru očekuju kvartovske trkače

adidas kvartovski kros
Foto: adidas
02.09.2014.
u 11:45

Nakon ljetne stanke nastavljaju se trkačka uzbuđenja u subotu 6. rujna kada je na rasporedu pretposljednji ovosezonski adidas kvartovski kros. Na dobro poznatim trkačkim stazama kroz park-šumu Maksimir natjecatelji će testirati svoju kondiciju i sportski duh.

U zelenom okruženju Maksimirske šume trkače očekuje glavna trka na 10 kilometara već dobro utabanim stazama koje obilaze svih pet maksimirskih jezera, neravan i atraktivan teren što će ovu utrku učiniti posebno izazovnom i dinamičnom. Ekipu Črnomerca očekuje težak zadatak 'obrane' prvog mjesta, dok će se u muškoj i ženskoj kategoriji odvijati prava trkačka borba. Za građane i djecu predviđena je utrka na 1000 metara.

Svojim nezaobilaznim pumpama ekipa Pimp my Pump uljepšat će popularno odredište rekreativaca i zaljubljenika u prirodu, a popularni DJ Chill veselom glazbenom podlogom pobrinut će se za dobru atmosferu.

Na sve kros utrke možete se prijaviti na ovoj stranici ili na dan utrke kod startnog prostora od osam ujutro sve do dvadeset minuta prije starta. Više informacija doznajte na adidastrcanje.hr. Vidimo se na adidas kvartovskom krosu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije