Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ju kritizirali

Ušuljala se u all-inclusive odmaralište s djecom: ‘Osuđujte me, ali ja sam uživala besplatno!’

Tik Tok
17.07.2023.
u 12:30

Sada viralne TikTok snimke njezinog raskošnog boravka prikazuju tročlanu obitelj — koja je zajedno na godišnjem odmoru — uživajući u desertima i raskošnim obrocima uz bazen i to besplatno

Lukava mama ponosno se pohvalila svojim najnovijim roditeljskim trikom: korištenje narukvica koje više ne vrijede iz all-inclusive odmarališta za uživanje u hrani i piću i iskorištavanje luksuznih sadržaja sa svojom djecom — gratis. Roxanne Balciunas u svibnju prošle godine posjetila je Ramada Hotel & Suites u Kusadasiju u Turskoj, zajedno sa svojom obitelji, a rabljene all-inclusive narukvice bacila je u svoju putnu torbu, piše NY Post.

Nakon što ih je ponovno otkrila kasnije, odlučila je rezervirati još jedan boravak u istom gradu 7. srpnja - ali ovaj put, u jeftinom apartmanu udaljenom 10 minuta od odmarališta.Sa starim narukvicama na rukama pokušali su se ušuljati u odmaralište u kojem je boravila njezina mama, dok su ona i njezino dvoje djece, u dobi od 13 i 6 godina, nosili narukvice. Na njezino čuđenje, uspjelo je.

@roxyroxyb when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. 😂😂 thanks for looking after us Ramada, you didn't have to 😂😂 #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow ♬ original sound - A

Sada viralne TikTok snimke njezinog raskošnog boravka prikazuju tročlanu obitelj — koja je zajedno na godišnjem odmoru — uživajući u desertima i raskošnim obrocima uz bazen i to besplatno. Na internetu se hvalila kako je "ukrala all inclusive opciju".

"Nazovite me lopovom koliko god želite, ali uživala sam u tjednu besplatne hrane i pića", pohvalila se Roxanne, koja je zaposlena kao ugostiteljica. Rekla je da je ohrabrila svoju mamu da ostane u odmaralištu, a nakon što je pronašla svoje stare narukvice iz svibnja, počela se šaliti o izgledima da hotel propadne. “Samo sam se zezala, rekla 'idemo pojesti njihovu hranu',” rekla je. "Prvo sam se samo šalila s djecom, ali onda jesmo.. Rezervirala sam putovanje u posljednji trenutak da odem i iznenadim mamu. Koristio sam narukvice i uspjelo je.”

Poduzetna majka dvoje djece tvrdila je da hotelski radnici nisu provjerili njezine narukvice kada je ušla u objekt - sigurnosna greška koju su Roxanne i njezin sin smatrali "prilično smiješnom". "Stvarno sam bila nervozna da će primijetiti - ali srećom nisu", rekla je. Dok se "sretna" obitelj upuštala u ultimativnu pljačku hrane, Roxanne je priznala da je jela više nego inače jer je bilo "besplatno".

VEZANI ČLANCI:

"Bilo je uzbudljivije jer je bilo besplatno. Mislim da sam ovaj put pojela više nego prošli put kad smo platili", rekla je. Međutim, Roxanne, koja je pohvalila "divan" hotel, priznala je da ovo više neće pokušavati, pogotovo nakon što je inkriminirajuću snimku podijelila na TikToku, gdje su korisnici bili oduševljeni. “Apsolutno urnebesno. Bravo”, napisao je jedan obožavatelj u komentarima.

Drugi online gledatelji pljeskali su takozvanoj "hrabrosti" lukave majke, dok su je drugi grdili što je iskoristila odmaralište i drsko se hvalila na TikToku. Jedna kritičarka nije mogla vjerovati da je sama sebe otkrila, napisavši: “Zašto bi snimila vide o ovome? Neke je stvari bolje ne reći." "Dakle, ako si možete priuštiti odlazak na odmor svaki mjesec, zašto biste tako krali hotel?" upitao je još jedan korisnik. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Komentara 4

DI
did_Iva
14:08 17.07.2023.

Zanima me je li dovoljno pametna da se više nikada ne pojavi u Turskoj ... Opet bi dobila All Inclusive - na duže od sedam dana, ali bez delicija, deserta i s kupanjem jednom tjedno..

LA
lajh1985
20:54 17.07.2023.

kod nas jedino moze besplatno dobit jednu iza vuha

SB
Stroga Babaroga
18:32 17.07.2023.

Jela je više nego obično jer je bilo besplatno, kaže. Onda se pametnjakovićka i udebljala besplatno😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije