Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Uštedjela 45 tisuća kuna za preuređenje garaže u igraonicu, a potrošila samo 4 tisuće: 'Ovo mi je najdraža soba'

Instagram
27.04.2020.
u 14:16

Prije useljenja u novu kuću, godinama je štedjela kako bi preuredila garažu u igraonicu za svoju djecu. Napokon je uspjela i pokazala odličnu transformaciju sobe.

Nicole Roberts, 25, godinama je štedjela kako bi svoju staru garažu mogla pretvoriti u prekrasnu igraonicu za svoju djecu. Prije nego što se preselila u svoj novi doma, ova frizerka iz Ujedinjenog Kraljevstva uštedjela je pet tisuća funti koje je iskoristila za preuređenje svoje stare garaže, ali je potrošila samo 450 funti, oko četiri tisuće kuna, prenosi metro.co.uk.

Cijelo preuređenje iz garaže u igraonicu, Nicole i njezin suprug napravili su sami jer su pokušali uštedjeti što više moguće novaca. “Moj suprug je električar pa smo uštedjeli na tome, a obiteljski prijatelj nam je pomogao s bojanjem zidova. Cijelo preuređenje trajalo je tjedan dana”, ispričala je Nicole. 

Foto: Instagram screenshot

Najskuplji dio preuređenja bio je namještaj, koji su kupili u Ikei za 250 funti, ali, kako sami kažu, ne žale ni za jednim novčićem jer je sjajan za držanje i spremanje igračaka. Nicole je znala da želi šarenu i zabavnu sobu za svoju djecu pa ju je uredila duginim bojama. “Ovo je moja najdraža soba u kući, toliko je vesela i šarena. Sve što nam je bilo potrebno za preuređenje lako smo kupili preko interneta”, objasnila je.

Foto: Instagram screenshot

Njezina djeca oduševila su se njihovom novom, predivnom igraonicom, koja je odlična za ubijanje dosade tijekom izolacije. Nicole je priznala da su djeca odlično reagirala na transformaciju, čak nisu ni vjerovala da je to njihova soba. Predivnu transformaciju ove sobe Nicole je podijelila na svom Instagram profilu te savjetovala ljude da iskoriste izolaciju za preuređenje svojih domova, pogotovo jer je sve lakše uz internet kupovinu.

Pogledajte što vaš dom govori o vama:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije