Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Usprkos crnim prognozama danas sam zdrava osoba

Zdenko Domančić
PR
Autor
PR članak
31.08.2012.
u 08:00

Pored liječenja klasičnim metodama Jasna je počela sve intenzivnije razmišljati i o odlasku Zdenku Domančiću o kojem je već prije čula.

Pitoreskna Koprivnica, gradić od preko 30.000 stanovnika ujedno i centar Koprivničko–križevačke županije dom je Jasne Popijač u kojem je do blagdana Velike Gospe 2009. vodila miran obiteljski život, bila zaposlena u financijama u Podravci, a u slobodno je vrijeme pripremala kolače i torte kada se iznenada i bez najave suočila s vrlo teškom bolešću.

„Bez ikakvih prethodnih simptoma, iz čistog mira jednog sam se dana srušila u nesvijest. Nakon brojnih pretraga ustanovljeno je da imam karcinom na mozgu. Hitno sam operirana u siječnju 2010. godine, a nakon operacije rečeno mi je da imam glioblastom. Po povratku doma ukucala sam u tražilicu na internetu pojam glioblastom i nakon što sam pročitala o čemu se radi doslovno mi je pao mrak na oči. Uslijedila je intimna borba s bolešću ali i crnim mislima koje su neizostavni dio procesa liječenja od tako teške bolesti. Uz pomoć supruga i sestre te cijele obitelji prebrodila sam te prve mjesece.“, ispričala nam je Jasna Popijač.

Usprkos vjeri u ozdravljenje sljedeća kontrola pokazala je još gore rezultate i još veći karcinom. Uslijedila je druga operacija u prosincu 2010. Kemoterapije i zračenja bila su daljnji medicinski slijed kojem se Jasna Popijač podvrgnula. Pored liječenja klasičnim metodama Jasna je počela sve intenzivnije razmišljati i o odlasku Zdenku Domančiću o kojem je već prije čula. Stupila je u kontakt s njim i zadovoljna prvim dojmom predbilježila se za tretman. Uslijedile su terapije bioenergijom prema metodi Zdenka Domančića. Iz posjeta u posjet Jasna se osjećala bolje, a i rezultati šestomjesečnih kontrola u bolnici bili su sve bolji i bolji.

„Mislim da su, uz klasično liječenje, upravo predanost i ustrajnost u odlascima na Bled uz tretmane koje tamo dobivam u konačnici rezultirali tako dobrim nalazima. Moj liječnik u bolnici pomalo me iznenađeno pogledao kada sam zadnji puta bila na kontroli. Mislim da se iznenadio što sam uopće došla. Naime, već  nakon prve operacije su mišljenja liječnika bila jako loša, a prema njihovim prognozama imala sam još svega godinu i pol dana života. A evo me tri godine nakon. Zdrava, bez ijedne kancerogene stanice.“ s osmjehom na licu zaključuje danas zdrava Jasna Popijač.  

Detaljnije o seminaru na: www.seminaridomancic.org  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?