Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunjeni dečko na redditu

Uselio je kod svoje djevojke koja u ormaru ima 50 muških majica: "Ne znam što da mislim..."

Pixabay
20.12.2022.
u 14:30

Njeno je objašnjenje bilo da su se prošlog ljeta ona i njezina najbolja prijateljica kladile koja će sakupiti više muških majica s kapuljačom, samo iz zabave, piše on, no nije siguran govori li mu istinu.

Jedan se anonimni dečko nedavno na Redditu požalio kako njegova 19-godišnja djevojka skuplja i čuva više od 50 hoodie majica  što njega, kako kaže, jako smeta i čini nesigurnim.

“Do  nedavno smo živjeli na nekoliko sati udaljenosti, a ovaj sam tjedan ja doselio u njen grad i sada smo kod nje doma, po prvi put u istom stanu”, ispričao je 20.godišnjak. Dodao je i da je jako zaljubljen u svoju djevojku za koju kaže da je 'najčudesnija, najljepša i najljubaznija cura koju je ikad upoznao'.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Stvari su se, priča, promijenile nakon što mu je rekla da svoju odjeću može ostaviti u njenom ormaru; u kojem je ugledao hrpu muških majica.

"Ormar je jako velik i dok sam tražio svoju odjeću, pronašao sam, rekao bih, 50-ak ili više očito muških majica s kapuljačom, sve uredno obješene u zatvorenom dijelu”, napisao je. “Taj mi je trenutak bio tako nadrealan da nisam znao što da radim, razmišljao sam da li me vara ili ih ona nosi, no nikom ne treba toliko majica s kapuljačom, zar ne?”

“Njeno je objašnjenje bilo da su se prošlog ljeta ona i njezina najbolja prijateljica kladile koja će sakupiti više muških majica s kapuljačom, samo iz zabave”, piše on. “Rekla je da nikada nije imala ništa s tim muškarcima i da je to samo iz fore.”

Ipak, pitao ju je bi li ih se riješila, na što je ona rekla da nema problema.

“Ne mislim da je bila sa 50 frajera, ali nekako mi sve to skupa smeta”, dodao je. “Ne mogu prestati misliti što se stvarno dogodilo i govori li mi istinu.”

Zbog toga se, kaže, i udaljio od nje i postao distanciran zbog čega se ona sada stalno pita u čemu je pogriješila.

“Svi smo sa 19 radili blesave stvari i ja big ovo pripisao glupoj, ali bezopasnoj zabavi,” napisao mu je EngineeringDry7999, no nisu se svi složili s njim.

“Ne možeš posuditi 50 majica”, komentirao je Kellykebab. “Jasno je da je većina njih iz prijašnjih veza. Nisam psiholog, ali deseci veza do 19. godine ukazuju na moguće probleme sa samopouzdanjem i/ili privrženošću. Blago rečeno.”

Božićna bajka! Ova kuća ima čak 50 000 božićnih lampica i svi su dobrodošli posjetiti je

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cera
Cera
06:38 21.12.2022.

svako ima ratni trofej tako i tvoja majica dolazi vjerojatno na 51 mjesto

PR
prajdali100
00:09 21.12.2022.

Dobro došao junače !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije