Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili se

Upoznali su se na Tinderu, a onda su otkrili da ih je spojila sudbina

par
pexels.com
23.04.2018.
u 10:49

Par je otišao na svoj prvi spoj 2015. nakon što su se upoznali na Tinderu, a poslije desetak dana razmijenili su telefonske brojeve.

Mnogi traže svoju srodnu dušu na platformama za online upoznavanje partnera, a među njima su i Jamie Frantz Burkett i Anthony Burkett koji su se nedavno i vjenčali.  

Par je otišao na svoj prvi spoj 2015. nakon što su se upoznali na Tinderu, a poslije desetak dana razmijenili su telefonske brojeve. Kada je Anthony poslao e-mail Jamie, poruka se pojavila na njenu zaslonu, a Jamie je opazila da njegova e-mail adresa završava brojevima 11493, što su znamenke datuma njezina rođenja.

Par tvrdi kako je njihovo upoznavanje bilo prst sudbine koja ih je spojila jer su srodne duše. Otkrili su da su oboje rođeni na isti dan, u istoj bolnici. Antony je na svijet došao u 11 h, a Jamie u 18 h. 

Jamie je pomislila kako te brojke iz njegove e-mail adrese možda znače datum rođenja. Bila je u pravu. S obzirom na to da žive u gradovima udaljenima oko 60 kilometara, upitala ga je u kojoj bolnici je rođen. Iznenadila se kada je odgovorio "East Jefferson" jer je to bila bolnica u kojoj je i ona rođena. Odlučili su da se moraju upoznati na spoju. Tijekom večeri, koja je, tvrdi Jamie za Metro, prebrzo prošla, primijetila je da je Anthony ljevoruk. Baš kao i ona. Kad su to rekli svojim roditeljima, i oni su bili iznenađeni podudarnostima, a majke su se pokušavale prisjetiti jesu li se možda srele u rodilištu. Jamie je presretna što će, poput svoje braće blizanaca, sada i ona rođendane slaviti sa suprugom, a oboje su složni u vjerovanju da ih je spojila – sudbina. 

 

.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije