Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Upoznali su se na ljetovanju kao tinejdžeri: Ruskinja i Srbin sreli se nakon 11 godina i sada su zaručeni

TikTok
05.04.2024.
u 14:30

Uvijek je imala osjećaj da ju nitko ne razumije tako dobro kao on, ali je ipak mislila da to sve nema veze jer žive u različitim državama

Korisnica TikToka, Ruskinja Anastasia Slaupova, u videu je ispričala kako je s 15 godina na ljetovanju upoznala Davida iz Srbije koji joj se odmah svidio. Tada su se dodali na Facebooku, ali je sve ostalo samo na tome. 

"Živjela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se vidim s njim opet. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad smo se čuli", rekla je Anastasia u videu.

@slaupik #serbia #pleskavica #rostiljbrend #relationship #belgrade ♬ original sound - ⚡Samo Hustle⚡

Kako kaže, uvijek je imala osjećaj da ju nitko ne razumije tako dobro kao on, ali je ipak mislila da nema veze jer žive u različitim državama. Tada se preselila u Gelendžik, no ipak se počela češće dopisivati s Davidom. "Dopisivali smo se svaki dan, pričali smo na telefon i poslije mjesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: 'Kupio sam kartu za Rusiju'. On je kupio kartu da dođe i da se vidimo", ispričala je. On je tako zaista došao i vidjeli su se nakon 11 godina. 

Dodala je da su pri ponovnom susretu osjetili da su stvoreni jedno za drugo i da im se činilo kao da nije prošlo toliko vremena otkada su se zadnji put vidjeli. Odlučili su, kako kaže Anastasia, da ne žele vezu na daljinu, pa je ona donijela odluku o preseljenju u Srbiju

"Nisam dugo razmišljala jer sam znala da želim da biti s njim", napisala je na kraju videa Ruskinja te dodala da već godinu i pol živi u Srbiji, te da su se i zaručili, a otkrila je i da je naučila jezik.

U svojim videima redovito pokazuje koliko je oduševljena zemljom, hranom i ljudima, a često objavljuje i neke zanimljive videe poput: 'Moje omiljene pjesme na srpskom (kao stranac)'. Objasnila je i da joj pjesme pomažu da bolje razumije jezik. 

Dečko uvjeren da je alergičan na svoju djevojku: 'Potrošili smo tisuće funti na testove'

Komentara 6

Avatar horuk
horuk
16:15 05.04.2024.

A jao što su ovi Rusi i Srbi simpatični.

Avatar JaPaJa
JaPaJa
16:40 05.04.2024.

Na što ste vi spali, tuge li... I vi kao nekom dijelite "ružu"?! Ispod časti bi bilo biti iti nominiran...

DU
Deleted user
16:50 05.04.2024.

Sedamnaest Mađarica se zaručilo i udalo za sedamnaest Slovenaca, al o tome nikaj? Ne križaju se sa izvjesnim brojem prstića, pa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije