Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet reagirao:

Umjesto vjenčanice odlučila se za body! 'Ovo više izgleda kao kupaći kostim nego haljina!'

Foto: Facebook
1/5
29.05.2019.
u 11:31

Mladenka je podijelila svoju vjenčanicu na Facebooku, a brojni korisnici raspisali su se u komentarima

Buduća mladenka podijelila je korisnike društvenih mreža svojim modnim odabirom za vjenčanje. Djevojka svoje sudbonosno 'da' planira izreći na plaži u trikou. Neki su 'triko', odnosno body, ocijenili previše eksplicitnim za ovaj poseban dan, dok drugi ne vide ništa sporno.

Mladenka je podijelila video u kojem isprobava svoj outfit na Facebooku, a on je dalje proslijeđen u Facebook grupu 'That's it, I'm wedding shaming'. Tamo su se brojni korisnici uključili u raspravu, a većina njih je bila protiv ovakve svadbene oprave.

Foto: Facebook/RTL

"Mislim da ima super tijelo, ali ovo je previše", ''Haljina bi bila super da je dulja, ovako je samo neprimjerena'', ''Ma uopće nije prekratka'', ''Ovo više izgleda kao kupaći kostim nego haljina''...

Foto: Facebook/RTL

Drugi pak odobravaju ovakav modni odabir za vjenčanje te ističu kako nema ništa loše u trikou.

''Da ja imam ovakvo tijelo, i ja bih se odlučila za triko'', ''Opravica je prekrasna. Ona izgleda jako sretno i uzbuđeno, a i pristaje joj odlično'', ''Jako mi se sviđa. Vrlo slatko'', ''Želim mrziti ovaj outfit, ali je zapravo sjajan'', komplimentirali su drugi. 

Neki nisu mogli ne primijetiti da haljina neodoljivo podsjeća na koncertni outfit kakav je nosila Beyonce na svojoj turneji iz 2009. godine. 

Foto: Screenshot/YouTube

Ključne riječi

Komentara 4

DO
domxerex
12:07 29.05.2019.

Ne mogu ne sjetiti one stare da obrtnica najstarijeg zanata ostaje obrtnica najstarijeg zanata. PA makar bilo i njezino vjenčanje.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:17 29.05.2019.

Super je, pa kad baca buket svi muški stanu u red i ko uhvati uleti bez problema 😍

SA
samoborka
20:47 29.05.2019.

Bitno je isprsiti svoj bolesni ego..i na vlastitoj svadbi i na tudjoj i na pogrebu i na poslovnoj festi i na proslavi rodjendana i na gradskim ulicama i na Insatgramu i na Facebooku..doslovno uvijek i svugdje. A onda,kada te neki .rkadžija prozdrljivo pogleda, optuziti Njega za seksizam i tretiranje zena kao seksualnih objekata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije