Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Umjesto laka za kosu, iskoristila je ljepilo: Zbog te pogreške završila u bolnici

08.02.2021.
u 14:21

Tvrdi kako ljepilo ne može isprati, a da joj je kosa toliko pripijena uz tjeme da ne može ni obrijati glavu.

Tessica Brown jednog dana htjela je napraviti frizuru kada je shvatila da je ostala bez laka za kosu. Razmišljala je što napraviti te umjesto da je otišla kupiti novi lak, iskoristila je ljepilo imena Gorilla Glue

Mjesec dana nakon korištenja ljepila pokušavala ga je ukloniti na razne načine, prije nego što je otišla u bolnicu St. Bernard u Louisiani, kako piše Mirror. Tada je od liječnika dobila tekućinu za otpuštanje ljepila u nadi da će uspjeti spasiti svoju kosu.

Ljepilo je pokušala sama ukloniti i kokosovim uljem i uljem čajevca, ali nije uspjela. Tvrdi kako ljepilo ne može isprati, a da joj je kosa toliko pripijena uz tjeme da ne može ni obrijati glavu

Tessica je na svom TikTok profilu objavila video u kojem je pokazala kako njezina kosa stoji nakon mjesec dana i kako izgleda kada pokušava oprati svoju glavu. - Za sve vas koji me ne poznaju, ovako moja kosa izgleda već mjesec dana. Ne, nije bio moj izbor. Ovo je bila jako velika pogreška - rekla je u videu.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair 🤬🤬

♬ original sound - Tessica Brown

Gorilla Glue tvrtka čak je podijelila nekoliko savjeta za uklanjanje ljepila u nadi da će pomoći Tessici sa svojim problemom: - Manje agresivno otapalo za njezinu kosu bio bi medicinski alkohol. Trebala bi namočiti svoju kosu njime, a zatim je lagano počešljati i šamponirati - objasnili te dodali kako postoji velika mogućnost da je njezina kosa nakon tolikog vremena pukla u korijenu, ali da joj žele sve najbolje.

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
15:05 08.02.2021.

Sama se nije sjetila kupiti otapalo, a sigurno piše na ambalaži ljepila. Ovi ameri su stvarno retardi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije