Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ih osvaja?

Ukrajinac otkrio kako je biti u vezi s Hrvaticom: "Atraktivne su, zabavne i živahne!"

Dusko Jaramaz/Pixsell
20.08.2019.
u 13:13

Prije svega je naglasio kako su žene u Hrvatskoj jako lijepe i dodao kako su ljepše i od Ruskinja.

Vitaly Ololo iz Ukrajine napisao je na društvenoj mreži Quora kako je biti u vezi s Hrvaticom, a naveo je i neke od osobina naših cura. 

Foto: Shutterstock

"Bio sam u vezi s otvorenom i komunikativnom djevojkom, ali ona je tvrdila kako su Hrvatice vrlo zatvorene i drže određenu udaljenost, posebno na početku veze. Mnoge Hrvatice pričaju engleski, a moja je cura pričala ovaj jezik bolje od mene. 

Velika prednost hodanja s Hrvaticom je što su gotovo sve jako zabavne, atraktivne i dobre naravi. Uz to su i vrlo živahne. Na primjer, moja je djevojka voljela pjevati i često mi je pjevala", napisao je Vitaly. 

Uz to, dao je nekoliko savjeta što Hrvatice najviše vole. 

"Ako se znate šaliti, neće vam biti problem oboriti Hrvaticu. Hrvatice isto tako vole putovati. Kada smo bili na početku naše veze, prije četiri godine, samo dva tjedna kasnije me posjetila u Ukrajini. To je bila jedna od mojih najboljih veza. Šteta što smo prekinuli prije pola godine."

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:08 20.08.2019.

Ja volim Hrvatice.

ZB
Zbegecani
14:05 20.08.2019.

Eto ja ne znam ali nek on zna, dajtee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije