Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Uhvatio sam kolegicu i šefa u seksu. Trebam li ih prijaviti?'

shutterstock
03.12.2020.
u 19:45

Smatra da njegova kolegica dobiva previše povlastica zbog afere, ali boji se kakva će biti reakcija ostalih na njihovu vezu.

- Ušao sam u ured i vidio da su moja kolegica i naš šef crveni i uspuhani. Nije mi trebalo puno da shvatim što se događa te da su se upravo poseksali na njegovom stolu. Sada sam u problemu jer znam da imaju tajnu vezu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

On radi u maloj građevinskoj tvrtki i uvijek se dobro slagao sa svim kolegama. No, onda je njegov šef otišao u penziju, a tvrtku je preuzeo njegov sin. Odmah je shvatio da je ljigav prema djevojkama, ali nikad nije mislio da će započeti aferu sa zaposlenicima. 

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu:

1/3

Nakon što ih je našao u uredu, pitao je kolegicu za istinu i ona je priznala da imaju aferu. Bio je šokiran jer su oboje u braku, a on ima i troje djece. Rekla mu je da nije htjela vezu s njim, ali da joj je obećao veću plaću pa nije mogla odoljeti.

Zbog afere se izvlači iz posla i ponaša se kao tinejdžerica pa se on sada pita treba li sve priznati i otkriti njihovu aferu ili držati jezik za zubima i čekati da se sve samo riješi.

- Imate pravo na svoje stavove, kako o moralu tajnog odnosa vaše kolegice i šefa, tako i o tome kako njihovo ponašanje utječe na vaš rad. Najbolje je da se klonite njihovih osobnih odnosa, ali pričajte o svom poslu, posebno ako smatrate da sada postoji nepravedna nejednakost. Razgovarajte sa svojim šefom nasamo. Unaprijed odlučite što želite kao rješenje za nezadovoljstvo koje osjećate. Nemojte kritizirati svoju kolegicu ili pričati o njezinom radu, već se usredotočite na prikaz nejednakosti u vašem poslu - napisala mu je Deidre.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zokonja
19:39 04.12.2020.

Pih, sto je lik mutav, sad ima priliku da trazi vece povecanje place nego mu kolegica koja se morala naraditi za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije