Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Uhvatio sam djevojku kako se seksa sa svojom najboljom prijateljicom'

shutterstock
21.01.2022.
u 20:56

Nije znao da mu je djevojka biseksualka i šokiralo ga je kada ju je uhvatio s prijateljicom u krevetu

– Kada je moja djevojka stekla dobru prijateljicu na poslu bio sam sretan, sve dok nisam shvatio da spavaju zajedno. Saznao sam kada sam ih uhvatio kako se seksaju u našem krevetu. Navodno, to traje već mjesecima – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U vezi su tri godine, a prošle godine, njegova djevojka odlučila je da je vrijeme za novi početak te dala otkaz na poslu i pronašla novi. Tada je upoznala novu kolegicu, s kojom se brzo zbližila i počela provoditi puno vremena zajedno.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Moram putovati svaka dva-tri tjedna zbog posla, a moja djevojka mrzi ostati sama u kući. Inače bi njezina sestra dolazila ostati, ali sada nisam imao ništa protiv da dođe njezina prijateljica. Kad sam se vratio nekoliko dana kasnije, moja djevojka je blistala. Onda mi je prošli mjesec putovanje prekinuto pa sam krenuo kući dan ranije – nastavio je.

Kada je došao doma, uhvatio je svoju djevojku kako se seksa s prijateljicom s posla. On je izjurio iz sobe i nije se vraćao nekoliko dana. Jednom kada se vratio, djevojka mu je tvrdila da se to dogodilo samo tada i više nikad, no, on joj nije vjerovao. Sada ga moli za drugu šansu, a on ne zna što napraviti pa za savjet pita stručnjakinju.

– Za svaku nevjeru potrebno je vrijeme da se pomiri, nebitno je li vas prevarila sa ženom ili muškarcem. Moguće je ojačati vezu nakon prevare jednog partnera, ali oboje morate biti spremni stvarno naporno raditi na ponovnoj izgradnji povjerenja. Samo vi možete odlučiti želite li ovo, a vaša djevojka treba razmisliti postoji li strana njezine seksualnosti koju još treba istražiti – odgovorila mu je Deidre.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:34 22.01.2022.

Nemas sta vise biti s njom

OC
OCB
06:10 22.01.2022.

Kretinjo, jednostavno im se pridruži.

PL
plavi99
22:24 21.01.2022.

Traži savjet. Gledaj i uživaj.;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije