Ugrijte se ličkom kaljom: Meso i krumpir u zelju
Vani je zahladilo, vade se deke, pali se grijanje, a ako se želite zagrijati hranom nastavite čitati jer donosimo jedan stari tradicionalni recept iz Like.
Komentari 3
RO
mlkac, al bez ovcetine!
MA
Kazete staro lICKO JELO.Molim vas lijepo tko je tada imao rajcice u Lici? Da se razumjemo u Lici se vise koristi kiseli kupus a to kalja nije Licki naziv(prem da je jelo Ok)
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
More i z junetinom, isto bude super.