Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA NJU

Udruga priprema online vodič s odgovorima onkologa na pitanja o raku dojke

Kampanja Sve za nju (1)
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/6
03.11.2016.
u 21:37

Pitanja o raku dojke treba poslati do 15. studenoga na mail info@svezanju.hr ili poštom u udrugu

Od suočavanja s dijagnozom raka dojke pacijentice se zbog bolesti koja mijenja život suočavaju s teškoćama i brojnim pitanjima. Udruga Sve za nju priprema vodič koji će odgovoriti na nepoznanice vezane za rak dojke.

Pozivaju sve da zaključno s 15. studenoga svoja pitanja i nedoumice o svim aspektima ove bolesti pošalju na mail adresu info@svezanju.hr ili poštom na adresu: Udruga SVE za NJU, Ulica kneza Mislava 10, 10000 Zagreb.

Odgovore na najučestalija pitanja pripremit će onkolozi koji će u studenom i prosincu održavati i predavanja u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke. Online priručnik s odgovorima bit će dostupan na internetskim stranicama Udruge SVE za NJU.

Akcijom se posebna pozornost želi posvetiti ženama s metastatskim rakom, koji sa sobom nosi i najviše izazova kako za oboljele tako i za njihovu okolinu.

– Svim ženama koje su do jučer normalno živjele želimo pomoći da i sa svim promjenama koje donosi bolest žive što je kvalitetnije moguće. Pitanja i odgovore praktične i emotivne prirode pretvorit ćemo u pregledan digitalni priručnik, živi dokument koji možemo nadograđivati – istaknula je predsjednica udruge Almenka Balenović

>> Intraoperativni linerani akcelerator: Nova metoda zračenja raka dojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije