Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli se odijevati izazovno

Učiteljica ispričala: ‘Ravnatelj mi je rekao da svojom seksi odjećom ometam učenike, ali ja ne vidim problem’

Tik Tok
16.11.2022.
u 03:30

Svoje odjevne kombinacije za posao često dijeli na svom Tik Tok profilu

Jedna učiteljica tvrdi da joj je ravnatelj škole u kojoj radi zabranio da nosi određenu odjevnu kombinaciju jer je njom navodno ometala učenike. Gospođica Cecil, koja često dijeli svoje odjevne kombinacije na Tik Toku, objasnila je da su joj rekli kako se učenici ne mogu koncentrirati zbog njezine preizazovne odjeće, piše The Sun.

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15

- Danas mi je ravnatelj rekao da ovaj top nije prikladan za školu i da učenike ometa, no ja ne vidim problem. Što vi mislite? - napisala je u opisu videa.

Korisnici su u komentarima iznijeli svoja mišljenja o odjevnoj kombinaciji koja se sastojala od kratkog topa i kožne suknje. Mnogi su smatrali da izgleda fantastično i pohvalili su njezin smisao za modu. 

 

@misses_cecil are you distracted? 🫣 #adulttok #over40andfabulous #leatherskirt #croptop ♬ Whats the Prob Dog? (Let Me Think About It) - WISEKIDS & Ida Corr

 

- Izgledaš sjajno, razumijem zašto učenici gledaju - napisala je jedna korisnica.

"Odlična odjevna kombinacija i stvarno ti super stoji", komentirala je druga, a treći korisnik se našalio: "Želim se vratiti u školu."

No, bilo je i nekoliko onih koji su joj pisali da to jednostavno nije odjeća za školu. "Lijepo izgleda, ali nije nešto što bi trebala nositi pred učenicima. Za sve postoji vrijeme i mjesto. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije