Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Učiteljica ga je ismijala. Danas njegovo otkriće omogućuje svima da vrate dobar vid u 21 dan

Dobar vid
Foto: Promo
1/5
30.03.2021.
u 08:55

A tako je jednostavan da se tisuće ljudi odriču dioptrijskih naočala!

Da je bio „dobar učenik“ i poslušao svoju učiteljicu, svijet nikada ne bi čuo za njegovo otkriće. 20‑godišnji Luka Bačić iz Splita patentirao je jednostavan uređaj koji vraća savršenu kvalitetu vida u rekordnom vremenu od 21. dana. Otkriće mladog genija popravlja sve nedostatke vida – bez obzira na vrstu i težinu problema.

Do sada ga je koristilo preko 23 000 ljudi. Svatko se od njih u potpunosti riješio problema s vidom: radi li se o blagoj kratkovidnosti ili ozbiljnijim tegobama, poput glaukoma ili katarakte. Kako je došlo do ovog fenomenalnog otkrića?

Da nije bilo njegove tvrdoglavosti, ništa od ovog izuma ne bi bilo 

Još dok je bio srednjoškolac, Luka Bačić želio je sudjelovati na državnom natjecanju mladih konstruktora. Računajući na podršku, pokazao je svom učitelju dizajn multidotskih naočala za popravljanje vida u samo nekoliko tjedana. U međuvremenu je začuo podrugljiv smijeh. Učiteljica ga je puno ismijavala.

Foto: Arena Hospitality Group

Danas se patent multidotskih naočala procjenjuje na... 7 milijardi dolara!

Nadareni učenik je sudjelovanje na natječaju i putovanje u glavni grad, gdje su mladi izumitelji predstavljali svoja djela, financirao iz vlastitog džeparca. Tamo ga je primijetio investitor koji mu je pomogao da poboljša prototip uređaja.

Danas se najveće svjetske tehnološke tvrtke bore za Luku Bačića, koje žele financirati radove nad njegovim sljedećim projektima.

Foto: Arena Hospitality Group

Zašto je otkriće uspješno?

Na naše pitanje odgovara prof. Vjekoslav Milić, specijalist za optometriju, tj. odjel fizike koji se bavi procesom vida.

Multidotske naočale koje je patentirao Luka Bačić djeluju puno bolje od korektivnih naočala, kontaktnih leća ili laserskog tretmana. Sve zato što trajno rješavaju problem svakog nedostatka vida. A trebate ih nositi samo 10 minuta dnevno! Kako je to moguće? Zahvaljujući posebnoj perforaciji, ove naočale potiču mišiće oka na regeneraciju na prirodan, neinvazivan način. Zbog toga problem kratkovidnosti, dalekovidosti, astigmatizma ili bilo koje druge nedostatke vida nestaje u 21 dan i više se ne vraća. Ovo je veliko postignuće za koje vjerujem da će oboriti oftalmološku industriju – vrlo brzo.

Foto: Arena Hospitality Group

Sada svi mogu iskoristiti multidotske naočale i vratiti savršeni vid u 21 dan

Mladi je izumitelj, međutim, želio da ovo rješenje bude dostupno ne samo vrlo bogatim ljudima, već svima koji su ga željeli koristiti. Zahvaljujući naporima Luke Bačića, multidotske naočale danas se mogu dobiti na vrlo jednostavan način i to za malo novca.

Već tjedan dana multidostke naočale koje je dizajnirao mladi izumitelj dostupne su i u našoj zemlji. Međutim, zanimanje je toliko veliko da je prva serija gotovo rasprodana.

Foto: Arena Hospitality Group

Zato našim čitateljima pružamo provjerenu poveznicu na kojoj možete preuzeti originalne multidotske naočale koje je dizajnirao Luka Bačić. Vrijedi napomenuti da na ovoj web-stranici možete iskoristiti 50% subvencije koju je mladi izumitelj ispregovarao posebno za korisnike iz njegove rodne zemlje.

Kliknite ovdje da biste dobili originalne multidostke naočale i vratili dobar vid u 21 dan>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije